Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda samo za klix Vako lijepo poredal A mozda studentima krivo Sto je ovo hrana A ne hrana za instagrama
Ne znam sad kakva je situacija, ali 2012. kad smo krenuli na fax dosta drustva je bilo u Domu Nedzarici i kad god smo nesto radili za fax jeli smo svi tu. Dobroo se sjecam hrana je bila odlicna, nema kakvog nema jela bukvalno, salate, priloga. Mi koji zivimo u Sa znali smo platit 5 KM ja mislim da jedemo s njima tu. Cistoca, pribor, osoblje sve 5 bilo.
@gooUser1602365509 ma ili lažeš ili je tebe neko lagao za pare, nikad niko nije novac davao..
kod kuce jeo kljukusu i poparu brez sira nekad i brez kumpira cim je doso u sarajevo da bide student nevaljamu kljukusa ni popara vec izmislja hranu on bi daga hrani sejo brajlovic ane dom u nedzarici
Vidi Emira Kadrića što je platio reklamu na klixu.Ubice su u tim domovima
Ukoliko neko ima kontakt od porodice gospodina Seje Tahirovica, neka mi ostavi isti. Zelio bih cuti kako je ljudina Sejo
Stq sindikat ima govorit o hrani. Ko je predsjednik istog? Ovo je pisano po diktatu uprave!!!!
Sta studenti znaju sta valja
Ma jok nevalja.princu ili princezi... gdje ste bili 92 do 95 zamisljao sam reko Boze da imam pavlaku jeo bi je svaki dan a sad se preseravaju..
Ako ćemo se voditi tom analogijom, gdje su onda bili kad se živjelo u pećinama i morala se hrana uloviti -.-' Jarane, 2021. godina je..nije ratno stanje, Haj ne koristi nespojiva poređenja
Veca higijena nego u pola restorana...
ja jedva cekam da odem na faks I u studentski dom, samo zbog hrane, smor mi vise jest pitu svaki drugi dan
Dobri al u kurcu. Dobri su jer je cetvrtoka na vlasti ima 10 dana da je SDA ne bi bili dobri. Podobni Klikoxci
Ko u hotelu all inclusive..top hrana
Pa klix je prekjučer žestoko opalio po studentskim domovima, danas radio reportažu u njihovu korist, za njih...zamolio bih klix da se odluči, ili da otpusti tog novinara što priča istinu !
Sta seru bolje ove kolege u studentskim jedu nego ja kuci. Oni nece sigurnk čorbe od prekjučer jesti heheh
Aaaa,pa zar nam nije sarajevska mafija obezbjedila smještaj za braću iz Srbije,Crne gora,Kosova..... Ko na nas Bošnjake iz Bosne yebbe,mo možemo i po de luxe apartmanima u Čeljigovićima.
Kakvi su uslovi u Mostaru, Zenici, Banjaluci, Tuzli, de nam to napisite, sta ste se uhvatili vise Sarajeva
U Mostaru ispred doma se studentice hebu za dopunu a vi o tome nista