Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo sbbbh je prikupila dovoljno potpisa ali je rijec o nekim greska prilikom registracije same stranke
PROVJERENO! Fahro je 12 sati on ,12 sati je Dodik.Pravi je magia!!!!!!!
STO ZNACI DA TUZILASTVO BIH-E DRZE I UPRAVLJAJU JUCERASNJI KO-LJACI , UB-ICE i GEN-OCIDASI BOSNJACKIH CIVILA, CE-TNICI SRBI? JADNI BOSNJACI, STVARNO STE GLUPI, SLIJEPI I NEZAINTERESOVANI KO CE VAS OPET KLAT I SILOVAT, POLAKO OPTTUZIVAT SVE VISE I VISE A OSTRIT KAME I NOZEVE ZA BUDUCA KL-ANJA BOSNJAKA?! TUZILASTVO I POLICIJU VAM DRZE I UPRAVLJAJU JUCERASNI KOLJACI I UB-ICE BOSNJAKA A VI SAMO SLIJEPO CEKAJTE OPTUZBE, PRITVARANJE, LAZNE TUZBE I HAPSENJA, BIJEDO SLIJEPA!
ko placa ovaj chetnicki portal da siri laznu propagandu i mrznju protiv bosnjaka i muslimana? sarajevo x je sotonski srpski chetncki fasisticki portal, pljuje po muslimanima i bosnjacima!!!!
Džaba krečite neokomunisti iz SDP-a.Vaše je davno prošlo.
Alo upuceni, zaratili SDP i CIK jos juce. Jesi naucio citati ili ti ovo mama pise?
He! He! Tako SDP ova filijala zvana CIK vodi ratove protiv političkih konkurenata.No džaba je sav taj cirkus od strane CIK-a, narod je sit ubleha zvanih SDP i SDA i nikakve podle zakulisne igre neće proći.
Pa dobro, kad izgubi ovdje (a kako je krenulo nece ni izaci, Tihi i CIK ce ga sahraniti), moze se kandidovati za nacelnika opstine Plav. Milo ce ga primiti u Crnu Goru da mu napravi toranj na vr\' Lovcena. A ovaj sto se predstavlja kao Sandzaklija - Fahro nije iz Sandzaka, Pester boy - on je iz Gusinja, Crnogorac. Zamisli ga sa guslama! ahaha
Fahro, pa kazes ti da ti je tvoj Savez najbrojnija stranka u FBiH? Hahahahahahahahahaha, sta radis to od sebe...hahah
Do pobjede na izborima insallah!!! Fahro majstore Sandzak je uz tebe
Glasajmo za našeg tića Fahrudina Radončića SBB 4EVER
danas sam definitivno skont\'o da je prva urbana opcije jedino GDS. pa oni ne lete bilo kome pod skute idu svojim filmom. njihov socijalni program je najbolji, i sigurno se mogu pozabaviti problemima raje, kojih ima i previše.
Ma samo treba glasati za sefera halilovica jedini je covjek zasluzio ovo ostalo sve lopovi pocevsi od fahre pa dalje
hahahaahha pa ovo je smijurija.... I SBB mi predstavlja ozbiljnu politicku opciju???? hahahaahah
sto se provali fahro znao sam da je nepismen. on ce da vodi drzavu kakva seljacina,pasce sandzacko