{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Uslikaj svoj Sarajevo Holiday Market" trajat će do 15. januara

S
12.1.2012. u 16:05
0
0
"Uslikaj svoj Sarajevo Holiday Market" trajat će do 15. januara
0
"Uslikaj svoj Sarajevo Holiday Market" trajat će do 15. januara
U saradnji sa fotokonkurskom Moja slika Sarajeva i firmom Olympus d.o.o. koja je već dodijelila šest nagrada za najbolje fotografije konkursa Moja slika Sarajeva, bit će dodijeljena i specijalna nagrada za najljepšu fotografiju Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa. Podtakmičenje o temi Uslikaj svoj Sarajevo Holiday Market trajat će do 15. januara 2012. godine.
Pozivamo vas da prijavite svoje najljepše fotografije Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa do nedjelje, 15. januara 2012. godine, putem web-stranice www.mojaslikasarajeva.net. Pobjednička fotografija će biti izabrana do petka, 20. januara 2012. godine, kada će biti objavljeno i ime dobitnika/ce vrijedne Olympusove nagrade.

Firma Olympus d.o.o. je za dobitnika/cu najbolje fotografije o temi Uslikaj svoj Sarajevo Holiday Market osigurala vrijednu nagradu – Gift Pack Model VG-110 sa 12 megapixela, 4x širokokutnim optičkim zoomom, VGA videozapisom, ali i brojnim drugim izvrsnim tehničkim specifikacijama, koji će dobitniku/ci biti uručen sa torbicom i memorijskom karticom.

Olympus je jedan od vodećih svjetskih proizvođača optičkih i digitalnih uređaja, uključujući fotoaparate, audiouređaje te mikroskope i endoskope za medicinske i industrijske primjene. Osnovana u Japanu 1919. godine, tvrtka Olympus već više od 90 godina predstavlja predvodnički duh i inovaciju. Njihove proizvode možete pronaći i na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, na štandu Vivax.

Podsjećanja radi, Moja slika Sarajeva je projekt koji su pokrenuli Fondacija Sarajevo Navigator i Input d.o.o, a koji ima za cilj prezentirati sliku Sarajeva, viđenu očima njegovih građana i njegovih posjetitelja. To je projekt kontinuiranog trajanja koji prevashodno želi ponuditi lijepu sliku o Sarajevu dajući tako doprinos afirmaciji Sarajeva kao turističke destinacije.

Jezgra projekta je internet konkurs za najbolje fotografije Sarajeva, objavljen na web-stranici www.mojaslikasarajeva.net, koja je dinamična i snažno povezana sa društvenim mrežama pa je svaku fotografiju moguće komentarisati i ocjenjivati putem Facebooka. Pored Facebook glasača, fotografije ocjenjuje i stručni žiri.

Kombinacijom glasanja će svakog mjeseca do aprila 2012. godine biti birane najbolje fotografije za prethodni mjesec, čiji će autori biti nagrađeni vrijednim nagradama koje je osigurala firma Olympus BH d.o.o. Najuspjelije fotografije bit će objavljene na www.mojaslikasarajeva.net, na Facebook grupi “Moja slika Sarajeva”, na stranicama mjesečnog gradskog vodiča Sarajevo Navigator, kao i na portalu Sarajevo-x.com.

Početkom 2012. godine bit će izabrani i sveukupni pobjednici konkursa za 2011. godinu, ali i 30 najuspjelijih radova. Ti radovi će biti prezentirani najširoj publici na izložbi, koja će biti održana u povodu 6. aprila, Dana grada Sarajeva.

Realizaciju projekta Moja slika Sarajeva podržali su: USAID - SIDA Firma Project, Grad Sarajevo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo, Olympus BH d.o.o, RSG 1 Sarajevo i Sarajevo-x.com.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.

Sve informacije o fotokonkursu Moja slika Sarajeva dostupne su na web-stranici www.mojaslikasarajeva.net, kao i na Facebook stranici Moja slika Sarajeva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: