Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S577 kada bi znao koliki vremenski period je bio izmedju drugih Bozijih poslanika onda nebi tako glupo pitanje postavio. Nastavi da se molis ispredd dijela ljudskih umjetnickih kreacija tipa kipova i kona.
Postujem svoje komsije, tu sam ako treba oomoci sta bilo ako vjera mi be dozvoljava da cesitam “uskrsnuce” jer me vjera uci da Isus (Isa a.s.) nije razapet niti je uskrsnuo. Takodjer mi vjera zabranjuje da cestitam “bozic” jer Isus nije i Bog nije rodjen. Cestitanjem tih praznika uvazavas iste, sto je u kontradiktornosti s tevhidom ibucenjem Islama. Mozemo se postivati I bez cestitamja.
Kakav je to Bog, koji dozvoljava 600 godina da njegovi vjernici zive u zabludi, jer se svjedocima pricinilo da je Isus razapet?
Sjetim se samo čestitki punih uvreda za bajram od ovih što danas slave i kažem sebi, neću im ništa čestitati ali neću ih ni vrijeđati kao što to oni rade....
I sta je bilo kad si se probudio
nasoj Bosanskoj braci Katolicima zelim cestite blagdane!
Bošnjacima katolicima ali i svim katolicima dobrim ljudima sretan Uskrs posebno obitelji Komšić.