Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzamije na svakom cosku,svi aminaju, svi ko nesto pustili bradice, sve muslimani al Bosnjo voli vise zavrnut i ukrast i strpat u svoj porodicni dzep nego podijelit sa narodom posteno.
Ljudi tako nam je kako mi radim, mi nista nismo mrdnuli povdom vode i zato nam je sve ovako u drzavi. Ako nas ova voda ne pokrene da rjesavamo stvari nece onda nista. Na protest izaslo 200 ljudi, pa trebalo je biti 200.000 ljudi, Sjedeci u kuci i komentarisuci na klixu nema hajra. Ovo sve vodi u propast, trebamo se dici svi i smjeniti ova govna koja ne rade nista do tada suti i cekaj da voda dodje. Dok god se ne dignes i ne uradis nesto nemas pravo glasa.
DA LI CE IKO OBESTETITI GRADJANE JER ZBOG REDUKCIJE VODE NE MOGU UPOTREBLJAVATI JEFTINU ELEKTRICNU ENERGIJU,TO JE PLJACKA,ZASTO NOVINARI NE PISU O TOME JER BI SE MORALO UKLJUCITI TUZILASTVO U SVE
Nece se niko ukljuciti niti ista uraditi za tebe, digni guzicU pa uradi nesto, jesil bio na protestima, cekas da neko za tebe rijesi nesto. Nek nemas vode, svi ovdje nesto komentarisu, a niko nece ni kile, svi bi iz kuce gledali a da drugi umjesto njega radi.I ti i svi ostali dok se ne dignu nema bolje.
@lavcina16 kome protestvovati,gdje tuziti,kad je sud u rukama sda,o cemu pricas
Zasto bi zasjedao parlament FBiH?...zar to nije stvar Kantona Sarajevo?...
Normalno bi trebalo biti tako ali lakse je zajasit cijelu federaciju da plati vodovod
@pupak Sto se Visokog tice necete vi biti osteceni bez brige...nacelnica je nama trenutno digla cijenu za 20 feninga koje nije vezano za kredit vec pazi sad , radi "osiguranja poslovanja jkp Visoko"...Trebam li reci da ce cijena skociti i za 100% i vise kada dignu cijenu radi vracanja kredita, voda ce po kubiku da kosta i do 2 marke u Visokom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)