Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmmmmm MILF alert
To sam i ja odmah mislijo!
Derim@ Između slova "I" i slova "O" NIKAD ne ide slovo "J".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samohrani roditelj ne znaci samo razvedeni,vec i udovci i udovice,koje su partnera izgubili Bozijom voljom....Nas narod je uvijek bio pun primitivizma i osuda,pa me i ne cude ovakvi komentari...ali to govori o vama a ne o nama jer mi pred sobom imamo ciljeve a Boga mi i rezultate....Ja sam izgubila muza u saobracajnoj nesreci u 24 godini zivota i ostala sam s dvoje dijece od 9 mjeseci i 2 godine...i po vasim komentarima i misljenjima ja se trebam stiditi toga? Ne! Ja sam ovo sto jesam i ne stidim se a stidi se vi vasih pogani rijeci i molite Boga da vi ili vasa djeca ne dodjete u ovu situaciju jer to ni dusmanu ne bih pozeljela! BRAVO ZA SVE OVE MAJKE I OCEVE!
svaka cast! slazem se u potpunosti sa tobom,ove komentare ostavljaju retardi koji nemaju ni trunke mozga u svojim glavama...tuzno kako je nas narod zatucan i odvratan....bez suosjecanja za bilo koga! svaka vam cast na trudu i sretno u svim iducim akcijama!
STA SE PRAVITE KO PACENICE I SVETICE. NA ZAPADU JE OGROMAN BROJ SMOHRANIH MAJKI I SLABO SE KOJA ZALI..CAK I UZIVAJU U ZIVOTU.....SERUCKATE PREVISE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kromvel ja sam mislia da se kod vas moze pisati onako kako izgovaras. Sta je onda tocno?
fuj komentara....ne mogu da vjerujem koji retardi ovo komentarisu....poznajem neke samohrane majke koje su ostale bez muzeva zbog smrti...i sad vi imate prava da ih nazivate fuksama....cccc stoko neotesana!
Zivjela ALIMENTACIJA!!! :)))
Jesu ovo one što smo ih mi i srbi yebavali u ratu! Pa i trebate musle sad da odhranite šokačku i ćetnićku kopilad!
da se zna ko je babo nebi bile samohrane
Skup MILF- ica , gledaju kako izmusti koji dinar na leđima
@@@@@@#
Sretno vam junakinje i junaci!:)
çalişmak ve gitmek mutla...
U Tursku pa tamo pricaj turski!
Neka se samo organizuje, sam niko ne moze od ove drzave nista dobiti.