Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam par puta u Rusiji ovo je kod njih odavno na željezničkom i nekim autobuskom stanicama... Flašom platiš kartu za prevoz.. I u Turskoj ima takodjer... Stim da kod njih možeš za ptice i pse kad ubaciš limenku ili flašu u aparat izbaci vodu ili hranu.. Zanimljivo a usput ne zagadjujes.
jao ublehe 😂😂😂😂😂 ne može Šteta od normalnog materijala napraviti stanicu godinama, a ne od recikliranog 😂😂😂😂😂
Pa stoko sitnog zuba,ovo zna nacrtati ili pokrasti s weba,svaki i ole malo vise imformaticki stručnjak. O čemu vi debili sanjate,IMAL GRASA,ZRAKA,NOVIH 600 UHLJEBA U POLA GODINE,STOKOOO
Opet majmunski pusti snovi... OD KOJOH PARA MAJMUNI.. NISMO MI ŠVICARSKA
jel ovo sda botovi nemaju ni za godisnjeg odmora pa samo vise po kliksu, benave budalastine i "minusaju" svaku pozitivni komentar.
ma hajte molim vas, zasto je plasticna (ili bilo koje druga) ambalaza problem? samo zato jer ne zelite uvesti kauciju i sistem otkupa za plasticne boce. pa ne bi mogao naci plasticne boce ni za ljeka kad bi je neko otkupljivao za npr. 5 ili 10 Kpf.
Samo privremena rješenja, a od sljedeće godine pravi projekat i tako lažu decenijama. Da hoce neko napraviti analizu najava za sve prethodne godine gdje kazu “na proljece krecemo sa…”
Rok za izvodjenje radova novembar 2027.
Ako se tramvajska od standardnih materijala pravila godinu i po, koliko li ce tek ova reciklirana tobejarabi
Stanica ili stajalište?
sva tri jezika su standardna u nasoj zemlji
Sjajno
Nemojte ljudi nije to za nas.Izaci ce skuplje to od plastike nego da se pravi od zlata,hoce nasi ukrast pogotovo kada je rijec o necemu sto se ptavi preko tendera.Malo pijeska,cimente i dosta zeljeza samo tako
ne mogu trojkasi ni novu plastiku kupit
Od plastičnog otpada bačenog u bosanske rijeke, reciklažom bi se mogao napraviti grad veličine Tokija, sa sve neboderima.