Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo baš me zanima to sa oružanim snagama. Jasno je da nećemo zaratiti sa Mađarskom niti Islandom može to biti sa Srbijom ili Hrvatskom. Šta će raditi oficiri i vojnici Srbi i Hrvati u takvom slučaju? Koja je vjerovatnoća da neće prvi dan rata preći na "pravu" stranu zajedno sa svim dostupnim oružjem a ostalo onesposobiti
Baš me zanima zašto se u svakoj oblasti dižu najniže plate a ne i one više. Postoji razlog zašto ima razlika. Hoće li na kraju medicinska sestra imati platu kao glavni hirurg, projektant mostova kao fizički radnik, rudar kao profesor fakulteta (to je već slučaj). Jeste li čuli za odgovornost, znanje, sposobnost? Dokle ide populizam?
Nedo bog da se zarati, kako bi se to razbjezalo!
Kada će se zaštitarima dići plata sa mizernih 600 ma bar 800 KM???