Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Daleko najpismeniji i najobrazovaniji kandidat za Predsjedništvo BiH - Hadzikadic 2018 - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
👍👍💫✨ Ako nas narod istinski zeli promjene sada ima priliku dokazati. Ne propustite ovakvu sansu. Svakim danom sve vise tonemo. Ovi dosadasnji su izlizani do kosti. Uzmite skolovanog gospodina ako zelite dobro svojoj zemlji. Budite i vi iskra promjene!
Meni trebaju kontejneri gdje mogu ubaciti ove papke i krkane koji se ne ponasaju.
a šta je sa "zelenim otocima" koje redovno betonirate, što zbog igrališta (jer valjda djeca više vole beton od trave), što zbog novih zgradurina koje se uklapaju u ambijent baš kao krme u Teheranu. Samo kad govna počnu ulicom da plutaju jer svako neplansko dodavanje bilo čega negdje mora izbiti.
@JoeBlack2nd ja sam srazmjerno nadrkan tip.haha
"čisto Sarajevo" = naučna fantastika nikada nije bilo zapustenije i prljavije
Pogotovo star grad..
@secondtonon3 ja nisam mogla vjerovati kada sam neki dan prosla kroz sarajevo na sta lici.......uzas jedan, od smeca na ulicama, neuredjenih zelenih povrsina, sve je sivo i oronulo, fasade i oluci samo sto nisu otpali sa zgrada........tramvaji drndaju da ti pola sata treba da dodjes sebi u glavi kada izadjes, .....smrdi.....nemam rijec.......al bitno je da ima hipter fancy kafana i restorana.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ovo za nase inzelektualce...