Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra glasnogovornica :D
Podero bi je ko lamelu od golfa uz Mojmilo
bolje je 100x u zatvoru nego na slobodi.imas jesti,piti,nista ne radis,teretana kad hoces.vise raje ima i tako to
Nisi ti tako glup kako se predstvaljaš :D
Ma kakvi glup, tip izrazito pametan, nego brate mijenjaj nick pod hitno :-)
Turkovic dao stek , ko veli napravte mi hotel kad ste me vec sjebali.
Na kraju krajeva, ne treba im neko praviti zatvor, treba ih angažovati pa neka sami sebi prave zatvor. Par inženjera i tehničara, nekoliko stručnih majstora, a ostala radna snaga isključivo zatvorenici - pravi sebi, neće ti država praviti.
JE LI SE OVO PRAVI HOTEL ZA ZATVORENIKE S 6 ZVJEZDICA NAJ BOLJII ZALIII 77MILIONA MARAKA
pravo dobra glasnogovornica uletio bih u nju ko budala u kredit :D
Eto nam drzave nisu u stanju ni zatvor da izgrade od svojih para nego sve neke donacije, sumnjivi krediti itd hahah
Cuo sam da ce biti gužva. Več je sada rezervirano 75% kapaciteta. Zato molimo naše političare da se požure. Da ne kažu naši političari da ih narod ne voli sva mjesta im ustupamo. Bit če gužva ale ale ale.
USO BI U NJU KO HITLER U POLJSKU !!!
pa gledam sto su penzije smanjene na 250 km, kad ono prave tvorZa !
Taman za politicare!
nek naprave i za maloljetnike zatvor da se ta gamad zatvori a ne da se bodu nozevima
steta lijepe lokacije, i sta ce im vise zatvora, time nista ne popravljaju, treba vise popravnih domova, da ciste, da grade nesto u to slobodno vrijeme lako je sjedit
pa jarane ja ne zivim u bosni ;))
to znam,ali interesuje me iz koje rupe bljujes
savremeni zatvor i imamo vec, zatvorenici uzivaju u nevjerovatno malim kaznama za ubistvo, imaju tv, hranu, pice, godisnji odmor itd... a nije tako lahko ni doci do zatvora, treba bar 5-6 puta ubiti nekoga, opljackati itd da bi bukirali sebi mjesto
bitno je da >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SE PERU PARE !
77 miliona za 348 osoba! 22 kvadrata! znaci vako kako sam ja shvatio po glavi dodje ako me digitron ne laze nekih skoro 220 000km u celiji osrednje kuce 4,5m x 4,5m. garant ce imat sve sto znaci da je to hotel nad hotelima! zatvorite me odma vidim ako je to prava skica okolo priroda novi objekat nece im bit lose uopste za te pare.