Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žensku osobu ako čudno boli želudac i prednji dio glave sljepočnica,to su prvi siptomi da joj neko potura drogu ima san sanja zmije i padanje u ponor,,,,,,,,,,,
A nas ovisnike ko jebe jel?
Ma kod dodika ih poslati on i tako zivi u svojoj zemlji fantazije. Garant dobre droge fura
Zašto ih razdvajte pa nisu oni ovisnici o sexu ?
(sektasi bez mezheba), niti su vjernici ti koji se deklarisu kao neki umjereni
Vehabije i mezhebi su izmisljotine. Mezhebi se oslanjaju na hadise - tradicije Arapa, a Islam je Din - sistem/organizacija/red mira.
Kakve su to gluposti o umjerenim vjernicima!?....vjernik je vjernik, niti su vehabije vjernici (sektaši bez mezh
jesi li ti vjernik?
Evo druže ja sam ti umjereni vjernik, musliman. Izvršavam obaveze koliko sam više u mogućnosti spram sredine u kojoj živim. Ne pozivam na nerede, ratove i ubijanja. Živim miran porodični život, ispunjavam svoje koliko mogu u miru i nikoga ne tjeram da bude kao ja ili drugačiji. Svako (bar se nadam) ima razum pa nek odluči sta će sa sebe, samo nek u moje ne dira.
kako nema zvanican broj ovisnika u nasoj zemlji... pa pogledajte rezultate izbora pa cete vidjet
200000 booolija na kreku i kokainu
ili rezultate popisa ;-)
Odavno kod nas ima ova terapija. Ne znam kako al bivši kriminalci i narkomani začas postanu vehabije i extremni vjernici. Pa onda nama umjerenim vjernicima sole pamet kako i sta trebamo raditi, da se trebamo raznositi i sl.
svugdje je tako gledaj samo crnje sve bivsi robijasi ubice postali muslici hah
mi kod naseg hafiz. Bugarija tako ne odgajamo, iznosis lazi. Sram te bilo, ako srama imas. Vama je svak vehabija ko svijetla trazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)