Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ih niko tjerao jer je pravoslavaca bilo u ARBiH. Neki dan u podrumu nešto uzimam, kada potpisi Aleksandra, Sandra i Emir u podrumu 92 potpis. Znaci po imeni mozes vidjeti da je Aleksandra pravoslavka ali se skrivala u podrumu jer su je gadjali sa Pala i sl. Ko li je to radio ? Zapitaj se ko je četiri godine granatirao Sarajevo i da li su razlozi odlasca iz grada mozda bas ti, granatiranje, pa ljudi otisli da spase zivot. Danas moze proci Sarajevom ko hoce. Sa mnom na fakultet ide jako dosta pravoslavaca i niko im nista. Zato mali ne riSe.
Baš ,me zanima oce li biti za zlajinog ministra cikotica i mlacu
Protjerali ih karadžić u toku rata a po dejtonu ostatak kraisnik.Ajd vozdra papak
.e.em vam majku i vama i onome ko vam omoguci komentare
Od toga 24 protiv Bošnjaka. Obećala danas Ketrin.
180 000 protjeranih Srba iz Sarajeva je zlocin a jos veci zlocin sto taj narod zastrasujete da se vrati. Ovako radite sa Srpskih povratnika. Povratnik zboden nožem u grudi DNEVNI AVAZ, H.Č., 03/Feb/2010 Dvadesetjednogodišnji Draženko Miladinović, povratnik u Gornju Lohinju kod Gračanice, prekjučer je na lokalnom putu u ovom naselju uboden nožem u grudi, nakon čega mu je ukazana prva pomoć u službi Hitne pomoći u Gračanici, a potom je prevezen i smješten na Kliniku za hirurgiju UKC Tuzla. Prema izjavi portparola MUP-a Tuzlanskog kantona Miralema Malkića, osnovano se sumnja da je Miladinović a nožem u grudi zbo Dževad M. iz Lohinje Donje. Uviđaj su izvršili inspektori Policijske stanice Gračanica Ovaj Dzevad je pusten iz pritvora nakon 10 dana jer je nosilac zlatnog ljiljana