Nakon pisanja portala Klix.ba
0
Uskoro novi parkinzi kod UKC-a u Banjoj Luci
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu sam se rodio
Pogledajte kakvu nam demokratiju nude kriminalna sbb i reketaska sdp, vidite kako se prjeti ljudima koji su protiv njih: http://www.24sata.info/vijesti/politika/113538-VIDEO-smiju-glasati-obaranje-vlade-Ozbiljne-prijetnje-zastupnicima-Skupstini.html
nece ga sigurno napravit\' zbog klix-a, vjeruj mi
Snimite i napišite, koju riječ i za UKC Tuzla gdje pacijenti svakodnevno parkiraju u blatu a lopovi pelješe kola dok oni čekaju red za pregled, možda se neko sjeti da i tu napravi parking.
strasan se portal cim se dodik prepao vasih kritika i sad popravlja parking mogli ste kritikovati assada pa da zaustavi rat lol
Ma ovaj parking na slici je zlatan. KCUS nema nikakav parking ! KCUS izgleda kao auto pijaca u toku dana, a ne kao bolnica.