Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manipulatori krađu od naroda
Lopovi kad ce borcima isplatiti pet mjeseci kasne mladim od 57 godina duguju im naknadu
Lopovi
Kako ce se pravdati pare za ukope, racunima ..? https://goldsilver.com/hidden-secrets
Samo se pitam,sta sa ljudima koji su ostali u BiH za vrijeme rata,a nisu bili u borbi (zene,djeca,stariji i oni koji su imali radne obaveze) , a ipak su i tim svojim ostankom dali doprinos da rat stane? Sta sa njima, kome oni da se ovrate za ne daj boze? Ok biorcima, ali i njihovim porodicama..to mi je malo..ne znam!
@Tisibiovelik Pa, ima ipak neko veci i od IZ i od SDA!
Uzmete ljudima sve u zivotu ali zato im finansirate Dzenazu da hodze ne ostanu bez posla, SDA SELJACKA POLITIKA, niko gori po Bosnjake od SDA, VELIKO ZLO
A..sta je sa borcima do 57 godina? Nista? Vi se usutili i ove zakone donodite..daj Boze da dodze vecina za najpotrebnije-nego za najpodobnije.
da mi je znati samo OKLEN