Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo šta rade banditi iz SDA ostaće upamćeno kao najveća pljačka u istoriji grada
@The Maniac 1987 Ma na ovoj slici se sve vidi i jasno je kao dan.Sporna je kazu ta zgrada koja je zauzela minimum prostora i pritome niti je velika niti je gabaritna niti smeta okolisu.Ocito je ovim zatucanim mozgovima svaka promjena u gradu ili bilo cemu smrtna kazna.Pogledajte samo te ljepote,sirine,podzemna garaza.Bez premca odlican projekat
@The Maniac 1987 Sarajevo zasluzuje da dobije ovakav moderno uredeni park po uzoru na svjetske metropole.Pa sta su u drugim zemljama trebali protestvovati zbog npr Louvrea,zbog Ajfelovog tornja u centru grada,zbog tornja u Pisi i cega sve ne i kao pisati peticije i proteste da se takve gradevine ne naprave jer aman smetaju gradanima.Dajte ne budalite,na minimum prostora imate zgradu,na cijelom ostalom dijelu zelene povrsine,setnice,djecije parkove,fontanu i podzemnu garazu.Tome cu reci DA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laže i petlja neugledni poručnik JNA Ajnadžić.Hoće da gradi zgrade u parku kako bi se još nakrao do kraja mandata i zatvora.
Vec odavno je ovom parku potrebno uredjenje. Trenutno nema uopce funkciju parka.
Park ce ovim uredjenjem izgledati puno ljepse i prihvatljivije za jedan park.
Obzirom da je sada Hastahana parkiraliste i navece ne tako siguran park ovim projektom ce se namjena parka poboljstati i izgledati puno bolje nego sada.
Trenutno ono nije vidjelo p od parka. Svako rjesenje je bolje od onog sto se sad tamo nalazi.
Ma ovo nam i treba u centru grada.Zelenilo koje nam je oduzeto izgradnjom zgradurina.Projekat je odličan.Napokon je mislio neko i na građane koji žive u centru i koji trebaju ovo zelenilo u svojoj blizini.
Puno ljepse ce biti nego sto je sada,samim tim sto je predvidjeno da najveci dio zauzima park.
Mislim da ce sa povecanjem zelene povrsine ovaj prostor odlicno izgledati,a posebno mi je drago sto vise nece biti parking za automobile i okupljaliste narkomana.
Konacno cemo dobiti jedinstvenu povrsinu u centralnoj gradskoj zoni ugodnu za boravak,trenutni izgled Hastahane neophodno je promijeniti.
Ovaj prostor ce sa novim rjesenjem puno bolje izgledati pogotovo sa parkovskom povrsinom i uklonjenim automobilima.
Radujem se novom izgledu Hastahane,ipak se radi o centru grada i nedopustivo je da ova lokacija bude zapustena.
Zaista lijep prizor, ako ovako bude i u stvarnosti zao mi je sto odavno nije pocelo uređenje Hastahane
Konacno da jedan Marijin Dvor dobije park kakav zasluzuje!
Imamo priliku vidjeti u kakvom je stanju Hastahana sad (uzasnom). Pa zasto ne prihvatiti nesto sto ce biti bolje i korisnije? Podrzavam nacelnika jer je idejni projekat odlican.
Ovo što je planirano na ovom lokalitetu u potpunosti podržavam, biće to lijepa lokacija u centru jer trenutno nije nešto za pohvalu