Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ovi sdp-ovci sa klixa nisu sasvim normalni u glavi :)))))))
radite vi svoj posao u istoj mjeri kako premijer radi svoj i doci cemo do velikog uspjeha...
Ako iko dobro i u interesu gradjana radi to je premijer Niksic i samo vjerujem da ce on odraditi sve sto je u nasem interesu
:) Para vrti gdje burgija nećeeeeeeeeee http://www.youtube.com/watch?v=1tWS4aoGQaI
Hvala Bogu da ce se napokon rijesiti ovo do kraja i sprijeciti da se izpolitizira ovo pitanje pred izbore 2014.
Definitvno su to pare koje su i vise nego potrebne...
fine izmjene. da sve prodje ok i da se usvoji sto prije.
Nikšić je ovdje uradio dobru stvar i natjerao RS da se uključi u rješenje problema i da se svi nađu na pola puta, a ne kao do sada da se elektroprenos koristi za izbore.
Ako je ista u oovj drzavi ssigurno, onda je to da kad premijer Niksic nesto dogovori i obeca, on to i ispostguje i ispuni, tako da ne sumnjam da ce i ovo.
evo i kmeri se javili. selam šta ima
Ovo je jako bitna stvar kojoj se do sada nije pridavalo dovoljno pažnje. Tu su pare koje se mogu koristiti za investicije i daljni razvoj
Bez Nikšića ništa
Bilo je i vrijeme da se ovo pitanje počne rješavati.
Pretpostavljam da ce se negdje na pola dogovora ona pobuniti...
Dogovoreno je da se ovim zakonom sredstva namijenjena za investicije od 300 miliona KM pretvore u dividendu i da ih dvije vlade međusobno podijele. A za dotrajalu elektroprenosnu bi obecali podizanje kredita. Jako kvalitetan zakon.