Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se krije je da su pritegli Amerika i EU, a valja vracati rate kredita. Najgore je sto se narod pali dok oni supljiraju po nalogu. Okrenite se sebi i zivite sok mozete i sto mozete bolje, zivot je prekratak za ove ser.onje.
Glade m... jedan drugom...
a đe je komsićkoglu ovđe??? kako je to moglo brez glavnog i odgovornog sejde komsićkoglua ???aaaa....?????
Baš je duhovito (i jadno od \"novinara\" SA-x) kako se vijest o Čovićevom sastanku s Merkelovom nakon svega sat vremena skida s naslovnice! Vijesti o SDP-u i Lagumdžiji, i to glupe \"vijesti\", danima stoje na naslovnici, al\' kad je Čović u pitanju, odmah se skida! Hahaha, baš ste jadovi!
OJ Zenico gradi mili uvijek si mom srcu mijo voljecu te sve do mora jer crno bjelo odljelo nam sve trojici stoji da nas tito sad vidi otsili bih na dozivotnu robiju .
kakva bolan civilizovana eu ?halo bakire pa u ovoj zemlji se desio genocid koji ne da je nekaznjen vec je nagradjen...malo bi preko mrtvih tijela da trcimo?
Alo srbendo da kazem \"grude\" lol, vidish da si sisa i jajara ona jedna obicna. Takvi kao ti u ratu prate zbivanja sa fronta na malim ekranima! Aj mars sad razguli derpe jedno!!! MAXi
Ovi nasi Bosnjacki politicari nerviraju me skroz moraju biti jasni sta mi trazimo vise teritorije minimalno 45% ostavit par distrikta kao Brcko vjerujem da bi se vrlo brzo svi dogovorili.
U to vrijeme ce se Amra Silajdzic sev.i.ti sa srbima, hrvatima i bosnjacima a ne sa crncima ;-)))
\"Uskoro ćemo svi živjeti u jednoj zemlji, civilizovanoj EU\" Hocete al u qurcu
Ahmiće, dretelj, heliodrom... si haman prespavao...
e lafo \"grude\" daj mi svoj email ili yahoo ID pa cu neke stvari malo da razjasnim....... MAXi
Nabijem te na taj tvoj krst.
\"Mislim da ćemo u dogledno vrijeme svi živjeti u jednoj zemlji, civilizovanoj i dobro uređenoj Evropskoj uniji\", rekao je Izetbegović. I kada to dogledno vrijemo dodje, iz civilizovane Evropske unije poteci ce potoci meda i mlijeka da nahrani necivilizovani narod na Balkanu. A kad se dobro napijemo besplatnog mlijeka i najedemo meda, bicemo srecni, zadovoljni i civilizovani. Tada ce nestati bijede i banke nas nece zelenasiti. Svi cemo imati posao. Cijele godine ce cvjetati tulipani kao u Holandiji. Djevojke ce sve postati prirodne plavuse kao u Svedskoj... eh, u dogledno vrijeme u jednoj zemlji, uredjenoj i civilizovanoj!
napokon .. ovo smo cekali vec 15 god .. ima u bosni mjesta za svakoga, zajedno smo jaci ..
Pa se zagrlite i polizite G U Z I C U jedni drugim...
Ne daj Bože!