Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ima dosta dijasporaca i jos dodatno sire mrznju i prizivaju rat. Pustite nas da zivimo koji smo ostali da prezivimo.
Uvijek neko drugi kriv
@sahbaz ja sam govorim onako kako jeste. Znam po svojoj sestri kako je nacionalno nadr*ana i kaze "vi u Bosni" @mjesanac da je patriota ostali bi zovjet ovdje. Bi vise niste dio BiH, mozda vi jeste ali djeca i unuci ne
Čemu naglašavanje ovoga "ćiriličnih, ali i latiničnih". Ispade da je šaranje ćirilice veći vandalizam od šaranja latinice?! Vandalizam je vandalizam, naročito ovog motiva.
Vala baš. To nije lijepo i izgleda nakaradno kad se brišu bez obzira gdje i na čijoj !!! teritoriji. To je netko odlučio, napravio i napisao, za mene je to uništavanje društvene imovine. A onaj ko ima previše !!! slobodnog vremena nek očisti smeće pored puta ima ga toliko da je sramota za sve nas.
Nikad mira u prelijepoj nam BiH pored ovakvih (ne) mozgova nece biti... 😔
Jedino da kamere stave na svaki znak da mogu ista uradit.
Ovi majmuni što su bili protis, su vjerovatno nalogodavaoci istih.
Koga kazniti ? A ovi što tetejcem ili karabinom buše znakove ? Šta sa vozačem koji odvali znak i tako cesta neobilježena po godinu ? Ko je kriv ?
Super. Fino bi bilo da se kaznjavaju i onolike sahovnice istaknute po Hercegovini kao i trobojke sa orlusinama po rs-u.
Svako škrabanje, računajući u lijepo nazvane a inače u svakom slučaju odvratne murale, kažnjavati na jednostavan način. Zavariti mu lanac oko ruke i za znak, četkica za zube i ribaj dok ne skineš.
1000KM i bičovanje :)
e pogledajte molim vas sliku table Trebinje. Ono je precrtalo ćirilicu, napisalo ustaše i onda kao šlag na tortu je nacrtalo nacističku svastiku koja je naopako okrenuta. Znači on uopšte ni ne poznaje ideologiju kojom se vodi, ono je nepismeno i zatucano i pojma nema ni o čemu ali zna napisati "ustaše".. svaka ćast autoru ove gluposti
Bolan opljackaju konzum u pola bijela dana, nemogu da ih nafataju, al kaznjavat ce za saranje znakova. Njih ce garant ufatiti 😅
Ujke ne znaju da nam je ćirilica zajedničko nasljeđe kulturno blago i Srbima Hrvatima Bošnjacima Glagoljica iz srednjeg vjeka baš su Ustaše divina nisu ih džaba Funjare ganjale
Zamisli mozga koji je za vandalizam.
uskoro će se kažnjavati?to znaći još je dozvoljeno šaranje,pisanje,precrtavanje,farbanje natpisa,zna li se do kada je dozvoljeno bez kazne da se farbaju znakovi javite,pitam za jarana da zna do kada smije prefarbati natpise na tablama.
Treba visoko postavit table da nemogu dohvatit
Ovo sve precrtavaju nepismeni ljudi sa niskim iQ znam osobno ko je ovo precrtavao.