Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al i vasi administratori kasne,vratio se ministar poslije neopozive ostavke,za*** se covjek-preracuno
ako odu ovi bojim se doce gori,al ni ovi nisu za pohvaliti uopce i treba da im gori pod nogama
http://www.vestinet.rs/u-fokusu/poslednja-akcija-pred-pocetak-rata-nato-grupise-avione
Joj cu samoinicijativno odrzali sjednicu i imenovali novog Predsjedavajuceg hahahaha, pa ova SDA smjenjuje svakoga ko ne igra kako oni sviraju, tu ne smijes imati drugaciji stav od njihovog, e svasta..
Stara taktika SDA ili igraj kako oni zele ili te nema nigdje....a nekog kompromisa nigdje!!
Realno mi smo jako zaostala zemlja koja zbog pojednih politickih ubjedjenja ne moze nikako da ide naprijed.Svakodnevno smo izlozeni stresovima koje nam priredjuje SDA koja na zalost na poslednjim izborima nije imala mogucnost da zavara ljude koji bi im dali glas,pa tako nisu dobili parlametranu vecinu,nisu uspjeli da dodju do fotelja koje su njima odgovarale,pa sad po svaku cijenu sve ono sto se pozitivno pokusa uraditi za ovu zemlju ti ljudi opstruiraju.Da smo pametni da nam ovo bude skola I da sebi kazemo nikad vise SDA,pa da konacno ova zemlja krene naprijed.
Opet SDA nesto smjera.Kad ce se ovi lopovi opametiti,bas nece stati dok nas ne uniste u potpunosti..
oni me jednostavno vise nemogu iznenaditi...mafija pa hajd!!