Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez plate 3 mjeseca ali zato kad legne izostatak 15.000 Konvertibilčića, pomjerit će kurs eura ta transakcija...
OOOuuu jeeeeeaaaaaaa.
SDA krade li ga krade, hebem Izmetbegoviću i simpatizerima sve
Nabijem SDA uhljebe i gownarre na konjski
Tako vama i treba, kad ste dozvolili da vas zućo godinama za nos voda...
Aferim.........ni u zimbambveu ne bi bolje
--- od prvoh aprila svi na budžetu bez plata Jel to neka šala ?? Ako nije godinama molim boga da se to desi. A haman će se desiti, bez akciza na autoput nema kreditaMMFa a bez njega ni plata za SDA uhljebe ! A Bosič upravo izjavi da neće glasati za SDA akcize na gorivo pa nek Dodik glasa za njih koliko god hoće ! :)) A pate jadne nudžetlije, prvi put će i oni morato rastezati porodični budžet i stezati kaiš ko radnici. Ima tu neke božije pravde.
ŠOK među nacijom uhljeba kad vide šta im se desi sa kolegama iz USK ! Jer zNA se sistemom spojenih psouda i njima slijedi ah ne daj bože isto. ILI kladioničari će morati počet plaćati PDV, al u rujnom ! :)))
Nema razloga za brigu, jer po tuzbi ce se to sve naplatiti do kraja godine sa zateznim kamatama.
@opaaa Tacno, pitanje do kraja koje godine:) Znas za onih 80 miliona trenutno postojecih sudskih presuda
Mozda nece biti budzeta ali plata siguno hoce,u ovoj zemlji su jedino sigurne plate iz budzeta,usvojenog ili ne usvojenog
Ali stolice, fotelje sta su već... Full za guzonje.
najgora kantonalna vlada u federaciji vec godinama, sda uglavnom je.krojila i sacinjavala da ne bi bilo zabune oko pojasnjenja prvog navoda
To je sala za 1 april Oni pare beru godina za nerad i tako ce bit i dalje Narod nema muda za promjene i revolucije