Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je uvijek bila na strani zla osim u 2. svjetskom ratu a i tad ako uzmemo u obzir pakt sa Hitlerom i parcanje Poljske.
Incko opet zabrinut...
Nije istina sto seres kakvo zlo??
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gdje su sad oni rusofili i kvazikomunjare sto pljuju Turke i velicaju druga Putina, da ih cujem... je bem li vam sve mrtve, glupe i zatucane... Eto ti Bosnjo, otvori oci, najprije nas ko su ti dusmani, prvo rezolucija o Srebrenici, pa sad ovo... Rusi, Grci, Bjelorusi, i ostala kuroslavna gamad su ko dobrovoljci ubijali po BiH u proteklom ratu, a ti ih Bosnjo docekaj i udovoljavaj... i budi glup ko i prije
gle gle,..kmecite vec mjesec dana i lijevo i desno,..maucete na svakom pragu,a sad "rus vam se mjesa"....hahahahaha ---- Ovo je u vise slojeva i nema veze sa BiH 1)U jezgru je Americko preyebavanje sa Rusima U tom preyebavanju i Balkan ovaj nesretni je zahvacen 2) Sljedeci sloj je da se Srbija okrene NATO-u i napusti neutralnu poziciju time sto ce se pritisak na istu vrsiti preko Republike Srpske,..retorike hrvatske,..a sad ce i ubaciti maksuz ponovno izrucenje Seselja, mada realne potrebe nema.
BiH je tu samo sredstvo I laiku koji zna da cita Ustav je jasno da Ustavni Sud nema mandat po pitanju Dana RS,..ali je to gurano iz navedenih iznad razloga,..da bi se sve to izdesavalo. LICNO sta bi uradio Predlozio bi Rusima da nam posalju sve sta imaju,..ne S300 nego S400,..pa sve do 'najduzih cijevi' Ako to ne urade,..usao bi u NATO Tog momenta sva ova zoharadijska konjusarija bi na Balkanu izgubila i znacaj i potporu U oba slucaja,...znajte da cete gadno nayebati, jer ste zasluzili
@djebazapelo a što se čojk nagovori, hajd sad pljuni u šake i radi šta, hljeba treba, nacionalizam je nezasit!
sad ce bosnjaci jos vise da toce na gaspromu
https://www.youtube.com/watch?v=NZ9slCzaw28
Jadna Bosno moja poharana. Da vidi Tito kako mu Rusi o sudbini bivsih republika odlucuju, pet puta bi se u grobu okrenuo. Nabio bi nogom u guzicu ovu rusku ljigu da bi letio do Moskve.
Ivancove uzmi najvecu babusku i zabij je sebi znas gdje krmak jedan...
Virite iz shupqa Putinu mnogi na ovom klixu, a Putin zajmio da unisti i ovo malo Bosne sto je ostalo. I ne cudi me sto Srbi vire iz shupqa, al' Bosnjaci koji se loze na tu diktaturu (haman im ostao usadjen taj stokholmski sindrom od doba komunizma) zato i dalje glasaju za Bakira i vole diktatore poput Putina i Erdogana. Fuj!
Znaci , bice ga sigurno .
Pakujem kofere i pravac hauptbanhof minken vracam se poslje pokolja sa bubregom i bmw ...zbogom zohari
I jebote mi učili ruski jezik u bivšoj Jugi, eto sad bi nam valjalo "njemojte, zdravstvujte, tovariš, pa ovo ono "spičku da prikurim", možda bi ga pridobili???????
Izgleda vrijeme da Iran i Turska popricaju malo o globalnoj politici Rusije na Balkanu.
Baš mi ovo čudno, Rusi podržavaju Srbe, eeeee stvarno mi ono????????
Mi prozivamo Rusiji k'o da su nam haman ovi drugi nešto pomogli, sve su to ista vanago...
Cuj "Ustavni sud bi trebao da bude vise pazljiv"???? Pa sta treba da radi ustavni sud kada neko radi protiv ustava??? Da okrenu glavu jer taj neko prijeti silom??? Smece od diplomate je ovaj rus.
Rusija..osvjedoceni neprijatelj BiH...
E sad da nasi imaju muda, a nemaju, ovaj Ivancov bi veceras dobio status persona non grata, pa neka izdvaja svoje misljenje negdje drugo.
Kako da dobije takav status ? Srpski clan Predsjednistva to ne bi dozvolio .