Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E na \"jadni\" narod će ležati i čekati da mu vojska čisti ispred vrata. U zgradama stotine sposobnih a rijetko koji da izađe i uzme za lopatu. Jesmo postali gospoda!!! Takav je slučaj na žalost bio i sa mojom zgradom! Od 15 stanova na ulazu, jedini ja sam izašao ujutro oko 9,00 i čistio stazu da se iz zgrade može izaći do glavne ulice skoro pet sati. Takvi smo na žalost! Sramotno za recimo GRAS - 2000 radnika čeka da dođe vojska da čisti šine. Da je svaki od njih očistio samo 10 metara, tramvaji su mogli proraditi za dva sata. Samo znamo kritikovati, to nam najbolje ide. čekati da nam nerko drugi uradi. A ti si pokazala imbecilnu pamet! Nisu stigli svoje očistiti zato što su morali izaći iz kasarni i čistiti ono što nisu uradili oni koje plaćamo debelo!
nije se urušio nego je prinudno sletio ( to je moderna verzija)
Šta ima renoviranje !? Nisam znao da se kao priprema za renoviranje zgrada prvo sruši ! Tako su onda i WTC trebali renovirati ! U vojsci je vecinom ostao poslednji šljam koji vojske u periodu ratnih godina nije ni vidio , ni osjetio !!! Po 10 ih je bilo na kutljaci , a 50 je gulilo jedan krompir !!! I sad su kao nekakvi narednici ...
A da li ste culi gospodju koja je potparol MO BiH, ocigledno je da ona nikad nije ni bila u Rajlovcu. Pa to je jedini hangar koji je u helikopterskom skvadronu, a ona kaze da je bio za renoviranje. MO BiH srozava ugled kad komentar lazno daje gospodja koja nema pojma. Sramota. Hangar je bio potpuno u funkciji, ali ga niko nije cistio. Sramota,sramota... Kriv je komandant jedinice...
Ja stvarno nemogu da shvatim kako je vecina vas mentalno hendikepirana, nepovezana, pricate o stvarima o kojim nemate pojma, sjedite za kompjuterima i lajete protiv vojske koja radi bez prestanka svaki vikend i radni dan od kako je nastala ova havarija. Vecina vas nije pola lopate bacila ni oko vase kuce a da ne govorim o tudjima lako je sjediti u udobnosti svoga doma i ugrijane sobe da vas vidiim napolju koliko kucate i okrivljujete druge do sad ste mogli citavo sarajevo da ocistite nikad vam niko nevalja, nevalja vam vojska nevalja vam drzava... pa idi na ulicu poduzmi nesto radi a ne da vas roditelji izdrzavaju do 30e godine od svojih tesko zaradjenih penzija i dok je god naroda kao sto ste vi nece nista ni valjati niti se uraditi
Sad bi trebalo opet pohvaliti komandanta Muhameda, sto nije niko ocistio snijeg sa hangara koji je pao. Ipak ta se zgrada renovira, pa niko nece morati da je rusi. Prije par dana isti je pohvaljen za rusenje helikoptera. Pa Muhamede ti si opasan sa Zrakoplovstvo. Mogao bi i Dodik da te pohvali, urusavas OS BiH bolje od njega.
Hangar u kome su se nalazila sredstva je kompletno unisten, desetine privatnih vozila pripadnika helikopterskog skvadrona su unistena. Steta nije velika to im je bio poslednji hangar. Bravoo..
Kako ste retardirani nije normalno... Ne procitate do kraja tekst i onda se nadjete da komentarisete... Ta ista vojska lopata danima, radi prekovremeno i spasava zivote dok vi sjedite u kuci i naprdjujete..
jesi se tako smijo i kad su oba pala. lani.
Divi nam \'modernog\' helikoptera, jes da je još Gaddafi onomad na njemu učio pilotirati al rotor još vrti, do kad, ne zna se ;)
@kvazi Decko naredni put kad ova vojska krene nece se zaustavit sve do Novog Pazara..Toliko
Jao vidi nam bube , ko Rambo 3 :) Srusio bi Leptira u padu :)
Ne mojte vi tako sa ćetvrtom vojnom silom svijeta.
Pa umjesto da ciste snijeg , stanovnici kasabe drezde po kafanama ,trac-partijama, sve gola lijencina i neradnik ! Srusice vam se na kraju \"Drzava\" !
pa šta je ovo ljudi moji, jos samo da se nebo urusi.
Koja vojska levata,pa nisu skontali nakon Skenderije i stadiona Grbavica da snijeg treba cistiti. Ne treba za to neke strategije da bi skonto. Levatiiiiiii
kako se ne srusi sta ovima gore na vlast?