Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vezbamo ekavicu da se sto bolje ujedinimo sa bracom preko drine, bice drina reka u sredini srbije
mami ti nije smatalo kad smo joj upali, a ni tebi jer postojis pa se ne buni. A i bel si jer smo mi beli ;) tako da se slazes sa okolisom. ... (to ja tebi na ekavici da bolje razumes)
ovo ameri dadose gran,policija srpske i herceg bosne,da osiguravaju granicu ka fidzanu,zar ne?...od upada talibana i mudzahedina, i bele alqaide
@13ti, pa nisu ni ovi nasi levati. Eto uredjaj je velicine prasine pa se ne moze vidjeti. Idi lijeci se od paranoje.
a na svakom racunaru uredjaj za prikupljanje podataka.
hvala americi, samo sto su gazde genocidasi i genocitet........jadna bosno i hercegovino, ratni zlocinci ti drze i dalje drzavu u diktaturi...
Zna se ko su gospoda vazda bila. Na jedan nonsalantan nacin pokazuju ko je gazda. Para na paru, us na fukaru, vazda bilo.
Dajte im racunare, da mogu igrat PACMAN-a :)