Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za pohvalit,a tebi ujace se pos. na tu lozu jel to nije bilo dosta
@brdo konjin...HAJ NE S.E.R.I LAŽOVE,MOŽE BITI I DA SI I TI TAMNIJE KOŽE KO OVAJ NESRETNI POVRATNIK,GARANT TI JE ČUKUNBABU OPALIO KAKAV TURČIN.
Ovaj ministar Halilovic nece jos dugo, izgleda lose. Secer, bubrezi, sve otkazuje....
Iznad Tesnja zora svice! Bravo.
@smrdine smrdine vi ste gotov kapitulirali..... MI NICEMO NIKADA zato nam ga mozete push!t! i to lagane... kad niste nis mogli 92ge sljedeci put ce vam traktoriujada bude.. Vidim da se neki PACENIK ZESCI cim ovdje visis non stop i dajes jadne komentare.. da mi je vidjeti te na ulici ILI jednog dana u ratu pa da okusas sta je JASENOVACKA LOZA...... U krvi jos od 41 !!!!!!!!
Sta se javljas muslimajmune zar ti presude iz Strazbura ne govore nista pa jadnice znas da cete kapitulirati kada pocnete vracati Srbima imovinu koju ste pokrali majku vam tursu pokvarenu.
@Cprbo-rs..............ne lupetaj hajvanu ..uzeli od vas ???da se imalo sta uzeti nebi se ni cudio, a ovako sami sve opljackali pa popalili .. asta ce oni uopste i Tesnju ...pucali na njega za vrijeme rata a sad kad nisu nigdje potrebni daj ih nazad ..
@srbin Vlasino ne lupetaj
Jedna kap u OKEANU koliko ste samo Srbima pokrali taj Poturcenjak janjicarske vjeroispovijest
Koga foliraš?Pošto prodaješ???