{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uručena donacija Policijskoj stanici Stari Grad

31.1.2013. u 13:05
0
0
Uručena donacija Policijskoj stanici Stari Grad
0
Načelnik Općine Stari Grad Sarajevo Ibrahim Hadžibajrić i predstavnik Direkcije Sarajevo Holiday Marketa Nihad Halvo uručili su jučer Prvoj policijskoj upravi – Policijskoj stanici Stari Grad donaciju u vidu šest laserskih štampača, kao mali znak zahvalnosti za uspješnu saradnju ostvarenu tokom realizacije drugog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Uručenju donirane opreme prisustvovali su i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Nermin Pećanac i policijski komesar Kantona Sarajevo Vahid Ćosić, a donaciju su primili načelnik Prve policijske uprave Fahrudin Halač i komandir Policijske stanice Stari Grad Mirsad Hodžić.

Donirana oprema će, kako je istakao načelnik Prve policijske uprave KS Fahrudin Halač, policiji pomoći u još boljem obavljanju svakodnevnih poslova. On je dodao i kako će u budućnosti Prva policijska uprava graditi još bolju saradnju sa Direkcijom Sarajevo Holiday Marketa.


Nermin Pećanac, ministar unutrašnjih poslova KS, izrazio je zadovoljstvo što su menadžment Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa i načelnik Općine Stari Grad prepoznali požrtvovan rad policajaca koji djeluju na terenu i koji svakodnevno ulažu ogromne napore na stvaranju što boljeg sigurnosnog ambijenta u Kantonu Sarajevo.

Načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić je u ime organizatora Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa izrazio zahvalnost pripadnicima Policijske stanice Stari Grad na njihovom radu i obećao kako će Općina Stari Grad i dalje nastaviti pomagati njihov rad, dajući time doprinos stvaranju što sigurnijeg okruženja, kako za građane Sarajeva, tako i za brojne turiste koji posjećuju naš glavni grad.


Podsjećanja radi, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organizirali su Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: