Razgovor sa zvaničnicima
58
Ursula von der Leyen u petak dolazi u BiH
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad kreneš nazad, povedi i ovu pijanu budalu Šmita sa sobom.
Izrazit ce zabrinutost i reci kako podrzava ubrzani ulazak BiH na evropskom putu kao i cijelog zapadnog Balkana. Ko vas ne zna skupo bi vas platio
Samo se budale opiru ulasku u EU, prvo niti možeš išta tu učiniti a drugo, prelazak granica, robe, međunarodne isplate, uplate sve će biti lakše, mladom čovjeku bi to trebao biti prioritet a ove "brđane" koji još misle da je rat ovdje ne treba ništa niti pitati.
Sad ce ona nama pricati kako BiH pripada Evropi, kako nas vide u EU, kako nas predlazu za kandidata, bal bla. Ubleha sve, a vamo prave poteze radi Schmidt uvodjenjem antibosanskih poteza
Sve izgleada da ce i gja Ursula zavrisiti na sudu kao i Fadil vezano za koronu ......preuzeto 15/10/22 od Politico.... The European Public Prosecutor’s Office has opened an investigation into the EU's coronavirus vaccine purchases, an announcement that will refocus attention on European Commission President Ursula von der Leyen's role in the matter.
Mrs, hoce nase vode struju rude. Do jucer nas nije bilo sada dolaze.
Ova baba dolazi svake dvije sedmice....Rezultat???Ništa..hamqn cevape pojede,popije jogurt...tresne tufahiju...i ode nazad
Odlaze i dolaze , rezultati NULA!
Tetka,ponesi debelu šipku.
jes i ovo ubleha Bože dragi
Ova spodoba dolazi da pohvali smita zbog zakona koji je nametnuo i da mu kaze da treba jos odluka da nametne a koje su na stetu muslimana u BiH, jer krscanskoj evropi ne odgovaraju muslimani.
Dolazi da ispita da li je Trivićka pokrađena.
Ova korupcija oligarhinja od robovlasnickih predaka... Samo nam je jos ona trebala...
i ovo.ni muško ni žensko.
Dolazi gazdarica našim domaćim izdajnicima da joj podnesu raport. Šta ima još rasprodati od prirodnih dobara...vazda sluge, vazda!!
BiH u znak dobre volje prema EU treba da im da ugljen i struju. Oni će se odužiti tako što će držati BiH na evropskom putu.
Ma da, lazu narod godinama, da im dajemo naša prirodna bogatstva?? Poserem se na Evropu gdje ne znas ko je musko ko zensko, gdje dijete moze imati 2 oca i 2 mame, sve bi dali da imaju nasa prirodna bogatstva... DANAS U 17 00 ISPRED OHR!!!!
Emisari orlhavih namjera obilaze kruze kao zvjeri oko Bosne .