Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozitivan i jako koristan projekat-ideja. Danas je zelenih povrsina sve manje i lijepo je cuti dase formiraju nove, a i da iste budu podrzane, pa cak i finansirane od strane opcine.
Odlican projekat, a jos bolja stvar je sto je isti podrzan od strane opcine centar.
Svaka cast opcini centar koja svakodnevno podrzava mnoge projekte.
Lijepo je cuti da se sredstva izdvajaju i za ove namjene.
Ovaj grad je postao nemoguc za zivot u zimskom periodu. Sve sto moze doprinijeti boljoj proizvodnji kiseonika je dobro doslo.
Zaista dobar projekat, drago mi je sto su dobili podrsku Opcine.
Opcina Centar podrzava divne projekte, sve pohvale za nacelnika.
Svaka cast na ideji i podrsci.Na ovaj nacin cemo sacuvati biolosku raznolikost,a ujedno i jednu od kulturnih vrijednosti.
Iskreno se nadam da ce i ostali shvatiti vaznost ovog projekta i dati svoj doprinos u ocuvanju i njegovanju prirodnih vrijednosti.
Eh super.Studenti ce dobiti povrsinu za praksu a svi mi kisik novi
Imamo veliki proj prirodnih vrijednosti koje trebamo njegovati,nadam se da ce ovu podrsku dobro iskoristiti i sto bolje ocuvati ovaj arboretum.
Odlican projekat.Zelenila nam nikad dosta
Pogotovo danas kod pojacane urbanizacije veoma je vazno da imamo ovakav prirodni prostor,zaista mi je drago da se na ovaj nacin pruza podrska njegovom ocuvanju.
Lijepo da se prepoznaje vaznost i nastoje zastititi prirodna podrucja poput ovog,finansijska podrska ce im sigurno mnogo znaciti.
Bas lijepo.Projekat je lijep i super sto je namijenjen i studentima i sto ce se i studenti moci okoristiti ovim