Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce kinezi oboriti tender jer oni sve to mogu uraditi za 2000.
ma nije to srpska firma, njemacka vjerovatno reg. u Bosni
mamicu vam lopovsku
Kakva je situacija govori to da su i predstavnice ljepseg spola pocele psovat'.
@Tetrapak ma nisam se bas "odrazila" kako bi htjela............ne bi bilo lijepo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je izabrao plavu i zutu boju za zastavu, nismo mi Svedska. Trebale si biti crvena, plava i zelena, to su boje sva tri naroda.
@Ronex onda nam treba pederska zastava sa duginim bojama
To opet novi pasos u pm
Pobijedila firma optužena (a sigurno je i kriva) zbog malverzacija na istom poslu ... Pa ljudi zar smo mi baš tolike ovce da nam ovo sve ovako otvoreno rade , kradu bez fantomki a niti mrak ne čekaju ... ! ! !
Poslednji uzorak BIH pasoša.Sledeći će biti R.S. HRHB, i AOZK.
Kako u nas nista ne moze posteno...
yebo vam Francuzi mater ušljivu fuj su
SDA ne reaguje, kao sto nije reagovala ni prosli put kad je Macan napravio njesra. Oni se bave bitnijim , drzavotvornim problemima tipa - ko blati lik i djelo Balije Izmetbegovica i sl. Majku im izdajnicku, sve sto je valjalo je davno napustilo tu lopovsko zlocinacko udruzenje koje djeluje pod krinkom stranke.
Samo je potrebno bilo napisati u konkursu, da prednost pri odabiru imaju firme koje su već nanijele višemilionsku štetu državi i mnogo toga, pa i ovom slučaju bi bili lakše i jednostavnije!!!
Za dva mjeseca neče biti pasoša i niko neče biti kriv?!
DA BOG DA SE RASPADALI
Ooj Đikani !!! Šta Ono piše na pasošu? Ah meraka. ..
pise boosnjoocko mafija
Muehlbauer je samo jedna u nizu firmi koju drze dobri prijatelji Lagumdzije i Dodika, i koji su kroz ovu firmu i jos nekoliko njih izvukli bruku para od drzave kroz razne drzavne poslice u ministarstvima, EP-u, autocestama, itd.
je li te karao u cmar alija
....nisu to državne pare, sve smo ti ti , ja i ostali platili kad smo preskupe dokumente uzimali... Nije to, a neće ni ova mućka, državu koštat ništa
Stimaj stimaj dok ne ustimas i to je to ko sve u drzavi...
Ama sta ce nam pasosi kad nemamo para a oni koji imaju oni imaju i drugacije pasose
Kako ko...
znaci da i dalje neko ima interes za izbor banjalucke firme