Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto tuziteljstvo krivicno ne goni rusitelje drzave Bosne iz eresa i fingiranog dijela HB??? Zar tuziteljstvo hoce dopustiti da njihova ideja zazivi u praksi?
Nakon smjene Gordane Tadić možeš očekivati hapšenja i istrage u zapadnoj Hercegovini i u RS.
U slučaj Memić upetljan je sami vrh SDA. Naravno da će učiniti sve da se spase od krivičnog gonjenja.
Šta očekivati od živiničarke ugrožene,ugroženi k'o krešići u Tuzli.
Ne znam dali da se smijem ili plačem
I ova "gospodja" dobro folira!
Nisam odavno vidio dvoje lijepih ljudi
Bit ce..tresla se gora, rodio se mis. Ko je iz SDA HDZ SNSD osudjen za korupciju, kupovinu vijecnika, namjestanje tendera, zenlje opcinske, zaposljavanje? Niko..narod ne vjeruje u ovu drzavu jer nema pravde u pravosudju. Sarajevo umjesto da bude nosilac u borbi protiv kriminala politickog..ono zmiri...25 godina jer je pod kontrolom SDA HDZ SNSD.
Imperija uzvraća udarac!
Gordanu kad vidis mozes da odmah shvatis u kakvom je stanju nase tuzilastvo. Nema potrebe da gledas brojeve i koliko je predmeta zavrseno i za sto su isti vezani. No uvijek treba pogledati i brojeve jer isti su ocajni i cvrsto pokazuju stanje u kojem je nase tuzilastvo
Debevc je dobar covjek.Mrzi ga Fahro malehni
BRAVO HALILE
Rusi Tadicku
Avaz i press na aparatima
Konacno, udarilo se gdje i treba! Dole Gordana Tadic!
Halil poceo zaceravati!
Sad ce memic feraget i radonicic braniti gordanu