Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije godinu dana, kad primite 1 dozu vakcine sigurni ste.. 1 doza nije dovoljno, sa 2 doze ste sačuvani od korone i ostalih virusa... 3 doza, 4 doza.... 100 doza, za POTPUNO izlečenje je potrebno primiti i 101 dozu...
Vala ako treba i 100, ali ne biti idiot koji ce umrijeti guseci se.
Vakcine nisu učinkovite..novci su u igri i vakcinisani umiru na respiratoru,kao i ne vakcinisani u skoro istom omjeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka hvala...
A taj drugi pacijent koji je zauzeo krevet, ko je on? Je li on neki cijenjeni vaxer i ako jeste, sta ce on u krevetu?
To Bulevarcino, naruzi ih sviju redom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://youtu.be/6Rx3eAtkZm4
Evo sta se sprema: https://youtu.be/0HaPwKCGjdw
E cuj 3 dozu pa 70% gradana nije primilo ni 1 dozu koji glupsoni.
s obzirom da je kliks redakcija razotkrivena sad su našli novi fazon, prije su pravili lažne profile a po datumima registracije se moglo jasno da vidi da su lažni. Sad su prešli na novu taktiku, prave lažne profile a stavljaju kao datum registracije neke ranije godine. djaba vam sve, otkriveni ste.
Ako vakcina ostavlja dugorocne posljedice onda se bolje vakcinisati se pa umrijeti za 5-10-20 godina nego bez vakcinisanja od covida umrijeti odmah.
Ovo je vrh https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/portugal-razmatra-nove-restrikcije-a-nemaju-vise-koga-cijepiti-premijer-treba-reagirati-odmah-15121805
U prijevodu, svakih 6 mjeseci vakcini treba primati jer imunitet drži oko 6 mjeseci. To je to. Hvala.
Umri prije smrti govore mi ljudi.
Što više ljudi vakcinišemo, to više će među novim zarazama biti vakcinisanih. Jer, znamo da nažalost vakcina ne štiti sto posto", rekao je Bernd Zalcberger, profesor Univerzitetske klinike u Regensburgu i predsednik Nemačkog društva za infektologiju.
Sve drzave sa veoma visokim procentom revakcinisanih imaju eksploziju novozarazenih. Planetu Zemlju mogu spasiti samo oni koji citaju, informisu se, razmisljaju zdravom ili cistom logikom i odbijaju da jedu govna koja im se servira.
E bravo, tupave bošnje i ostala balkanska plemena će spasiti planetu
Vakcine nisu učinkovite..novci su u igri i vakcinisani umiru na respiratoru,kao i ne vakcinisani u skoro istom omjeru.
JA CEKAM 4-tu da uzmem malo mi je 3 komada!!!
Smesni ste. Koliki debili morate biti vi u redakciji da ovakva govna ispaljujete.
Znam ali opet ne shvatam da se neko tako prostituisati moze. I pri tome svesno zlo ciniti.
Jedna protitutka koja prodaje seksualne usluge za novac, i ima svoje klijente je za mene prolazna ocena po mom shvatanju. Odlucila je to da radi ima klijentelu. Ok. Prestaje biti OK kada prostitutka ima Sifilis, i to zna I svesno ga siri dalje. Klix je prostitutka sa Sifilisom vidis. Oprosti. Puno sam citao Getea kao klinac. Moze biti i Triper.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako do bespotrebne vakcine... Ljudi, ako vam je odapeti, odapecete i od obicne gripe.
Ovdje se negiraju do sada poznate premise vezane za imunitet. Dakle nije potrebno prisustvo antitjela da bi organizam bio zaštićen. Organizam "pamti" infekciju i ako ponovo bude izložen generišu se potrebni imunoglobulini mnogo brže nego prvi put i to je imunitet. Znači kad neko preboli infekciju ili je vakcinisak normalnom vakcinom (što ovdje nije slučaj) ne trebaju mu nikakvi boosteri . Ovdje se kreiraju neke nove premise u imunologiji da bi se opravdala agenda.