Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome se treba sudski gonjati do slijedecih izbora, a znamo kako su svi sudovi brzi.Zasto postoji ustavni sud BiH? ako oni nisu u stanju skratiti procedure i dati nizim sudovima upustva kako rijesiti na pravi nacin sporovei da se nebi vodili sporovi po razlicitim misljenjima pojedinaca, i da svatko ne razvlaci zakone ko gume.Uocivamo suske presude, gdje vidimo nepravilnosti.Ne moras biti advokat pa da razumijes takve nekorektne odluke niskih sudova.
I u Sudovima je stanje kao i u CIKu...
Dolazimo u FBiH!!
po pomije?znamo, što se hvališ?😂😂😂
Kako god da raspodjele narod je u svakom slučaju na.ebo
@Burbon naravno da ce biti narod iskoriste.Narode su podijelili, a mi tu podjelu smatramo pravednom.Ako jednu cjelovitost podijelis na vise oblika, ona nece imati istu jacinu.Tako je to i sa zivim bicima.Copor hijena je jaci od jedne hijene.Prosto ne znam, kako nasem narodu to objasniti.