Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se niko u sumi ne povrijedi.Bice opet srbi krivi
Samo da se neko u sumi ne povrijedi.ed opet
Samo kad se sjetim igramo se ispred haustora dodju UN-ovci donesu nekog pokvarenog keksa nesto kao snimaju i samo sto su otisli u roku 5 min je pala granata tacno na to mjesto, moja rahmetli nana nas skolonila u podrum par sekundi prije, imala predosjecaj.. Zahvaljujuci njoj spaseno nas je 20 djece iz mahale i igrom slucaja gdje god su se oni (UN) pojavljali (pretezno gdje je veci skup), odmah nakon sto napuste lokaciju padne granata.. Sve su to ista govna!!
I to su bili francuzi sjeme im se zatrlo isti ovi sto ne priznaju genocid
Lijepo je vidjeti mladost na okupu ali je žalosno ne usmeriti ogromnu snagu i moral ovi ljudi u nešto što će im koristiti u budućnosti. Do sada su mogli izgraditi asfaltni put da se ne lome preko brda i dolova.
Čuj ih što se sikiraju nalet ih bilo!
Opalice srbe oluja buduca...
igi je zatupljen propagandom s njim ne treba ozbiljno diskutovati jer sad pa sad zalijepi neki djogin uradak za oskara