Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako da se naviknu svi...ne moze to tako brzo..hop cup.
Fasisti ultrasi dobili prekrsajne a upali covjeku u kucu
Admin klixa pi....a najveca, lik psuje on ostavlja komentar
Nije doslo do incidenta medju navijackim skupinama...vec medju Ultrasima fasistima i stanovnicima naselja Donja Mahala koji su branili svoje domove od bagre koja je dosla da pravi nerede kao i uvijek.
Hdz njeguje one barbarske zlocinacke horde koje su unistavale imovinu Bosnjaka i prijetili zivotima. Hdz je leglo ustas luka .
U demokratskim drustvima bi nacelnik policije dobio otkaz zbog ovakvog grubog prekrsaja odnosno odbijanja da bude na raspolaganju onih koji ga finansiraju.