Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce nam strah, i onako cemo svi pomrijet.
Jala najbolji reper Balkana..
ti si smješan ahahahahaha
Logika i iskustvo nalazu da nakon ovakvih izjava "strucnjaka" sutra treba ocekivati poplave.
VIK, ne ocekujemo poboljsanje bez obilnijih padavina.... sad ide "uprkos velikim padavinama vrela sz zamucena pa cemo nastaviti zavrtati pipu, plasirati vam bakterioloski neispravnu vodu, a racune necemo smanjivati vec cemo traziti od Vlade KS povecanje cijene vode, regres nismo dobili od prosle godine"
Korito rijeke Jale je uredjeno prije rata iz razloga da ne bi poplavljalo, tako da tu nema nekog rizika. Mozda malo u donjem djelu grada gdje je korito vertikalno mada cisto sumnjam da moze izliti.
Prosle godine je doslo do izljevanja u gradu. Kod moje zgrade je falilo jos manje od pola metra. Jeste korito uredjeno prije 30 i vise godina ali jala svake godine polako erodira korito. Takodjer, korito je puno smeca i kamenja, ne cisti se redovito (citaj nikako).