Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmjena kao u ratu. Vi nama A. Jelavića, Balijagića, Fazlagicku, onoga sto je ubio navijaca Sarajeva i ine druge kriminalce, a BiH vama Mamica.
Da su i jedni i drugi pametni, poslali bi ih preko granice prvim autobusom. Velike časti, zadržati si kriminalce.
Mamica u savez odma, covjek je genije kupi Pjacu za 1 milion i za 2 godine ga tuhne za 23 miliona eura.
Zdrvako Mamic za dozivotni predsjednik BiH
Iza ovog stoji jedna mlada gospođa, Kolinda i njeni bizarni potezi.
Prva je Hrvatska počela.da glumi i postala pravi mali.raj za BiH kriminalce svih nacija. Od Ante Jelavica do sudije Lejle Fazlagic . Da ne spominjem ubicu Vedrana Puljica. Ante nije hrvat isto kao ni Lejla on je lopov. Isto važi za ovog Mamića nije on bosanac on je bjegunac koji je pokrao u hrvatskoj milione.
nepoštivanje suverenosti i njenih sudskih odluka bih od strane agresora
Normalan Hrvat u BiH pjeva: "Moooja Zemlja Hrvatskaaaa", dok ovi kriminalci iz Hrvatske pjevaju : "Boooosna Booosna"
"Za jedne on je heroj, a drugima je zločinac. A možda negdje na pola puta, njegova duša luta.." Nositelji Europskih vrijednosti pošaljite ga u EU :)
Da, oni ne priznaju nase sudove a ocekuju da mi postujemo njihove. Koliko su slicnih predmeta nasih sudova odbili. Prave se ludi. Samo reciprocitet u relacijama sa komsilukom. Svu bagru i sve koji su tuzeni za kriminalitet u komsiluku i pobjegnu u BiH, da dobiju zastitu u BiH. Samo valjan i fer dogovor izmedju Hrvatske/Srbije i BiH rjesava problem kriminala. Ako se oni prave pametni onda bi se i mi trebali ponasati isto. Postujmo sebe!
Kad oni izruče nama Antu Jelavića , Knezovića , Azru Miletić onda ćemo i mi njima Mamića .
Ne Miletic nego sutkinju Fazlagić
Nedamo ga stae sad
Sve je to unaprijed izrezirano, kao i Mamiceva presuda. Mamica su Hrvatske agencije pustile da ode u BiH, nisu htjeli praviti od njega zrtvu, nego ovako ga ko traze, a on im nedostupan. Postigli su cilj, Mamic je izgubio kontrolu nad Hrvatskim fudbalom, blokirana mu je imovina od milijunski vrijednih nekretnina do racuna i jahte.
Misliš li ti da 99% njih, što baca suvisle komentare, to može da skonta? :-)
Mi vama Mamića, vi nama Antu Jelavića (kapetan Mikula mali, 2018)
Džaba im. Neka preuzme Čelik ili Slobodu :)
Nece, preuzima Zeljeznicar i ulazimo u ligu sampiona!!!
boli njih briga za sudom.. sad ispade da drzava koja je u europskoj uniji trazi nesto od nas a mi kao buduci kandidat nije spreman da suradjuje..
Nije ni nama HR izrucila mnoge,paa? Oni se qurce i kazu PO ZAKONU JE TAKO!Ehh,pa i mi cemo sta nam fali jer iskreno ovo je mala ribica u moru kome smeta nekome ocito.