Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to oni da zaustave odljev mladih vaníh
Vrati u Sarajevo izdavanje Pasośa.
Ako mogu migranti bez pasoša možemo i mi ..ha ya
Neš šale ni pobjeći iz ove ojebine od države..
Koja crna neizvjestnost se spinuje narodu . Panika bez razloga! Proizvodnja pasoša neće stati ni dana jer će Milbauer do realizacije novog tendera preuzeti proizvodnju po starim uslovima privremeno do realizacije novoraspisanog tendera. To je više nego očigledno ,a i piše u starom ugovoru koji je trenutno na snazi.
Da bi se spriječio egzodus građana da napuste BiH, vlast će ih spriječiti nedostatkom pasoša. Rješenje je tražiti azil u susjednim zemljama i li dvojni pasoš uz prelazak granice uz LK.
evo jedan čovjek dobro shvata stanje.
Rješenje je jednostavno ko god može da se odrekne državljanstva i uzme državljanstvo neke prosperitetne države taj je dobio bingo Em taj pasos dva puta duže traje em donosi najbolje benefite snjim su ti vrata čitavog svijeta otvorena!
Mislim da je ovo sto se tice pasosa bila kanafa. Da se jos malo dopuni, ionako pokraden i suh drzavni budzet.
ne malo nego punoooooooo
Nemam s tim problema. Moja putovnica zlata vrijedi.
Mislim da je ovo sto se tice pasosa bila kanafa. Da se jos malo dopuni, ionako pokraden i suh drzavni budzet.
hahaha zafalilo para... pa da narod navali vaditi pasose... ocito su vidno razocarani sto nema vecih guzvi...
kome je trebao već ga je izvadio.
@uzgajivac haha a nekima i istekao... ;-) no i da se izvadi. .. nema nesto puno koristi... ali je svakako bolje imati...
ko je mislio kud davno napravio...