Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ispade ko da smo prava drzava, fino u svakom slucaju... i hapsenje RATNOG ZLOCINCA ovog kalibra jeste povod za prijem
ma da... jesu li mu i u novom sadu ubili ženu i dijete pa je i tamo učinio ubistvo...to je krvnik po genetici
INACE DOTICNOM GOSPODINU PRIJE NEGO JE POLUDIO I IZVRSIO ZLOCINE MUSLIMAJMUNCINE SU MU POBILE PORODICU ZENU I DJETE
Koliko godina zatvora dati krmku koji je priznao da je ubio preko 100 ljudi? U americi se za jedno ubistvo dodjeljuje smrtna kazna, koliko onda za 100 ubistava?!?
otkud znas da spanjolski kralj licno ne zahvali drotu koji je uhapsio teroristu u parizu.???!!! otkud znas ooo aristotle.. mislioce veliki.. ti i takvi kao ti ..puna vas je bosna.! smislit vas ne mogu.. samo kenjate o svemu. suti majke ti, poklopi se. bolje da su ljudi na tvojoj strani nego protiv tebe. a to se postigne tako sto im kuhas veceru; ili u ovom slucaju pozoves ih na prijem; i gdje ih licno iliti osobno ambasadorica primi. Ambasador je u svijetu veliki pojam za male ljude kao sto ste vi.. odlican potez. marketing. nema te nigdje ako niko ne zna o tebi. vidi izraela..stalno holokaust ovo holokaust ono..prije 100 godina bilo..nidje veze vise..ali, sviju drze na nogama..rade sta hoce..
Nasa Ambasadorica je pokazala pravo diplomatsko iskustvo,SVAKA CAST GOS.ZOVKO.cista desetka,za primjer ostalim koji predstavljaju nasu zemlju diljem svijeta.
svaka cast.. odlican potez.. da su svi ovako pametni gdje bi nam bio kraj.. @Tako.. i ostali glupsoni; sutite, sjedite u kafani; kafu za kafom i serendajte o svemu i svacemu..a pojma o zivotu nemate; a kamoli sta znaci kao potez. Hvala momcima sto su rizikovali zivot da uklone govno kao sto je taj cetnik. i ja bi im po kolac kupio. Jest, to im je posao..ali i doktoru se kupi cokolada kad ti spasi zivot jel tako.
svaka čast!
neka oni samo tako lijepu sliku salju u svijetu jer svijet zna za postenu i ispravnu borbu Bosanskohercegovackog naroda a ovakvi srpski monstrumi vlahovic, karadzic, mladic, hadzic, milosevic, plavisic, krajisnik i ostale ubice dovoljno pokazuju o tome sta su srbi i sta su radili...... Ovim policajcima treba i ljiljana dati jer i dan danas svijet zahvaljujuci njima upoznaje srbe..........
to rade banana države. Naravno da ga treba dovesti i suditi mu i nema te kazne kojom bi ga trebalo kazniti, ali ovo je apsurdno. Zamislite da svaki put kad lokalna policija u, recimo, Parizu uhapsi nekog teroristu ETA-e, da španski ambasador organizuje prijem za policajce koji su radili svoj posao? Ili da je američki ambasador organizovao prijem za naše specijalce kad su priveli \"alžirski grupu\". To samo pokazuje koliki su provincijalci i naši vajni \"diplomatski predstavnici\". Muka mi je, fuj.
Cestitke veleposlanici gospodji Zeljani Zovko i svim zaposlenim. Tako rade ozbiljne i odgovorne diplomate.
odlicno odradjeno, tako to rade prave zemlje. cestitke nasem ministarstvu i doticnoj ambasadi.
e ovo je vec komicno!