Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj alkoholicar Gribajcevic i.saradnici nista drugo nisu ni znali samo pjesme i igara. Ukopase raju sve nezakonito. Pokupili lovu za zaposljavanje i kud koji mili moji. Sta ce sad jadni ljudi sto su bespravno poceki raditi. Trebaju ih poceti ubijati. Posebno prevaranta Spahica koji je grabio lovu. Znam sve jer sam imala problem u familiji da skupljamo pare da bi nam uposlio rodicu, ali poslije je izgleda neko uletio vise i nije vise htio da cuje. Sram ih bilo.
Sebija uzela furseta pravo.... kakvi su to beskičmenjaci silni profesori, docenti, magistri u KCUS kad dopuštaju da im ona soli pamet.... Bagra koja svojom indiferentnošću pokazuje na kakav su način došli do silnih zvanja... Slušajući i klimajući glavama , onako kako vjetar puše.... Imal među njima ikog sa stavom da se bar malo pobuni... Sve same prodate duše... Ako ćemo pravo, i vrijede šteku cigara i bocu viskija....
Draga Dijana jesi nepismena, ili ti se baš žurilo. Čuj " upropisan je ".... jel ti možda direktorica vratila dopis na prekucavanje.... Sebija likom i djelom liči na Krvavu Meri.....
Sebijina strahovlada !!!
trazi se donacija da se Sebiji kupi zlatni bič!
Bil vi svoje dijete ili majku poslali u liječenje u ovoj austrougarskoj konjušnici sa slike umjesto dobro opremljene vojsne bolnice gdje treba da se liječe ili uživaju nekakvu Bakirovi Arapi ! MRŠ ! A ta pravnica što nije svoje opservacija poslala Pravobranilaštvu ! ili drugim nadležnim organima kad je trebalo ! POznat nam je i dopis direktora nekakve agencije kako treba da se vodi vlasništvo FBiH. Pa na kraju Ustavni sud FBiH urinirao po tom direkoru i Vladi FBiH !!
CITAT: Svi v.d direktori disciplina predloženi su i imenovani od strane UO jednoglasno", kaže se na kraju saopćenja. Sigurno su bili jedini kandidati na konkursu. Ko Sebija !
Zna se KO JE JEDINI KANDIDAT U zemlji sa 600 000 nezaposlenih ! Onaj koji nema zakonske i stručne reference, pa se o njima onda i ne raspravlja niti se ulazi u raspravu ! A SEBIJA IH NEMA ! Niti u današnjem vaktu nema nigdje biografije pa ni stručne ko da smo još u austrougarskoj pa nema interneta ! Znatel igdje na svijetu direktora kliničkog centra bez biografije ??
sebijina strahovlada
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
toliki dugovi a gledaj zgrade kakva je i unutra je radiologija pa ti skontaj sad kakvo je tu zracenje a treba bit izolacija po savremenim standardima