Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je farsa narode! SDP veoma dobro zna da su za.je.ba.li stvar sa Federalnom TV i pokusavaju sada da podmetnu nekim smjenama kao da to nije njihov medij! Mrs bagro bagrinska!
tooo,pakas
Govno jedno komunističko i islamofobičko,Zlajin damulizac!!! Kakve li sad čevrtlame pucaju!?
Zbog favoriziranja i pravljenja rejtinga Vikicu + Uzeli smo lovu od arslanagica a bakir je trazio prevelik tal da suti damir-reket hadzic se usprotivio da mu se daje iz njegova dijela pa smo odlucili da ga nogiramo
@ ovo potpisujem dodao bih \"s ovim samo hoce da ga sklone\"
aiiii desava se bakire...zaje** te zlatko
ko ce sada Bregu vodati po doktorima i ici na cajanku kod ministra ? aaaahhh ova vijest me shebala pošteno.
fala bogu vise licimura jedna mars!!!....a znao je prije par godina zvat Prlica u studio i dodvoravat mu se tipa jao vi ste covjek koji se najbolje oblaci u BiH....e bakire bakire :SSS
Al\' kad se na FTV-u zavrsi Ezel.. I sutradan opet ispocetka krenu, tad sam shvatio da trebam prestat\' placat\' pretplatu..
SDP RUSI DRZAVU MOLIM VAS OTVORITE OCI,ZLATKO NAM RUSI DRZAVU :(
dosta više i ovog ublehara
Nasjedaš prijatelju, već si nasjeo na ovu podvalu. Ovo je klasicno pokusavanje distanciranja \"ko fol\" SDP-a od Federalne TV, a ona je sve više i više u raljama te iste stranke.
sta je to ????? zakucala maca na vratanca. e,vala neka.dosta je i bakira i njegovih sranja.
izadjimo na ulice za ovog COVJEKA, srusimo vlast, otjerase svog Bakira! Hahahahahahahahah, kakva parodija i kakvo podemtanje SDP-ovih stratega. Ma nemoze vas nista oprati za ovoliko jada koliko ste nanjeli za nepune 2. godine vladavine!
HA HA HA HA HA HA HA HA E NEK SU I TEBE ISKORISTILI I ODBACILI KO STARU KRPU.DOSTA SI PLJUVAO,DODUŠE ČESTO PO KOJIMA SI I TREBAO, AL BOGAMI NAJVIŠE PREMA ISLAMU I SVE ŠTO JE ISLAMSKO HA HA HA HA HA HA HA HA
Zašto se nikad ne pokrene tema o tome kako je BHT srpska televizija a FTV hrvatska, a Bosanci plačaju pretplatu. Hajde FTV i nekako mogu podnijeti, ali brate na BHT sve čirilica, koji im je vrag, pa gdje to ima, sve se bojim da Beogradska televizija je na latinici.
Tako vam je kad GENOCIDAS srbin dodje do pozicije i bude direktor TVBIH-e ! Bakire, slijepcu, idi se sepuri sa gn*jidom kalasnjikom bregovicem po Seheru ! Vidis KAKo ti ga genocidas srbin u su*pak stavi ! Tako ce biti i sa lagumdzijom, jos malo pa ce mu ga dodik definitno gurnu u sup*ak ! Vjerovati srbinu i srbiji je samo sebi zabiti N*OZ u ledja DEFINITIVNO !