Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko je dovoljno kvalitetan i kvalifikovan za ovaj posao, ja mu onda zelim svu srecu ovog svijeta !! Samo nek rade svoj posao posteno i casno
kvalifikacija je završen fakultet sa 33 godine i 10 mjeseci i dolazi iz SDA
@SkakaAbdulah Citam clanak i vidim ovo - " Radnici, oduševljeni njegovim izborom, jutros su ga dočekali na poslu s čestitkama jer smatraju da je on pravi izbor za ovu poziciju zbog svoje stručnosti i iskustva."
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dok god su nam ove neobrazovane braaadiice na vlasti i u vlasti , poput Bakira , pa 38-godišnjeg SDA omladinca Zildžića , Edina Ramića , Muzura , Omeraševića , Konakovića i ostalih , mi Bošnjaci ćemo samo nazadovati , djeca će nam ići vani a mi ćemo biti prezadovoljni sa povećanjem penzija od 2,43 kaema. Dole SDA , dole džamijski miševi
Sad ce izbori i treba onda nesto uraditi po tom pitanju. Mani se pisanja po Klixu dole SDA, mada se i ja s tim potpuno slazem. Ali majstore u velikom broju na izbore izaci i zavrsiti taj posao.
Haha...nedostaje ti Mirsad Kebo i slični likovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa koliko je to ovaj specijalista studirao medicinu?
Prije svega veliki pozdrav gđi Seni, sjetit će se ona s kim je bila na seminaru koje je organiziralo američko ministarstvo pravde za situacije katastrofe u državi ( poplave, zemljotresi, teške krize, za što danas ima svega nas četiri ili pet u BiH koji smo certificirani za organiziranje tih vanrednih situacija da s njima možemo da koordiniramo). Puno sreće i uspjeha novom šefu Hitne pomoći KS i da se pojačaju brojem ekipa i opremljenih interventnih vozila.
Uzgred ovi certificirani ljudi nisu potrebni državi pored dunđera koji si umišljaju da znaju strategiju vođenja najtežih situacija, pa im se dogode još veće katastrofe u nastalim požarima poplavama, nepogodama...
Povedi je kući kad je dobra,nije smjela doći 6.aprila kada su svi kadrovi bivši iz hitne pomoći bili i polagali cvijeće ubijenoj Dr Zilhi-ona jedina kukavica nije došla...Što bježi od svijeta po gradu i bezistanu???.
Da li uopšte poznajete čovjeka pa ovako pljujete po njemu i sudite mu po njegovom izgledu
E tek nam sad treba hitna pomoc!
Kako to da se direktor javne ustanove ne bira na javnom konkursu izmedju vise kanbidata, gdje bi bio izabran najstrucniji sa iskustvom. Ademova biografija je previse mrsava za tu poziciju.
Masala isti direktor hitne pomoci u Kabulu, slican im i stajling.
Adem je prva liga. Bolji od bivse direktorice malimilion puta
Bravo Ademe, Bog te čuvao.
Ovo je neki migrant iz Salakovca što je pobjeg'o.
plavoki dobri bosnjanin
Brada ako se redovno održava nije nikakav problem a kravata je odavno izbačena iz ljekarske prakse pošto je ustanovljeno da čvor kravate sadrži najveći broj bakterija jer se kravate rijetko peru i čvor se stalno kvari pa ljekar mora da ga popravlja i čiste ruke postaju leglo bakterija.
Naučiš da vežeš kravatu i čitav dan ne moraš dirati čvor. A što se tiče prljanja... Pa operi je ponekad.
Diplomiro sa pune 34 godine. Izgleda da je, nakon Seke Izetbegović, glavni uslov da se postane SDA-ov direktor u zdravstvu to da je što duže studirao (dobro utvrdio gradivo).
@BarakenaBreci Od rata do kraja njegovih studija prošlo je ravno deset godina...dosta i da se upiše i završi i usput obnove 2-3 godine, što je na medicini (bio) standard
Dr. Adem Zalihić je doktor. To što je on musliman može samo da bude sadisfakcija za sve ostale kojima će on biti na usluzi. Vi koji ga vrijeđate jeste li se ikad zapitali da će taj čovjek zahvaljujući svojoj vjeri biti pošten i ravnopravan ma koga da liječio? Neće sigurno kao neki praviti na radnom mjestu privatnu polikliniku, uzimati mito, praviti VIP mjesta na klinici od kojih ste morali da čekate po 10 mjeseci da ti neko uradi najobičniji nalaz?. Razmislimo malo.
@BarakenaBreci ako gledaš iz ugla jednog ateiste. Po tvom ako nemaš majku i oca nepošten si u startu i osuđen kao takav do kraja života, ili ako su ti nepošteni roditelji i ti si nepošten jer te nije imao ko naučiti da budeš pošten? Tanka ti je ta teorija iskreno. Vjerovanje u Allaha je veće od majke i oca.
@BarakenaBreci vjernici se ogledaju u svojim djelima a ne deklarisanjem da je vjernik....iz toga proizilazi da zločinac i kriminalac ne može biti vjernik.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kažu , "Kažu, kadjebeš međeda na Veležu, on za tobom u Mostar siđe."
A i ne kaže se "na Veležu" nego "na Veleži".
zar ima I direktor hitne, e svasta
Posebna ustanova, naravno da mora imati direktora.
Novo mlađahno rukovodstvo SDA do u bobu kopira aroganciju i nadmenost svog vođe. Ovo su redom polupismeni bezlični bezveznjaci. Kao da ćurka glumi orla.