Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA DIREKTORI MINISTRI PREMIJERI NA NIVOU OSNOVNE SKOLE EVENTUALNO NEKO IMA ZAVRSENU I SREDNJU SKOLU KAKO DA BUDE BOLJE??? SDA NEPISMENI LOPOVI VODE FIRME KANTONE OPSTINE I DRZAVU
Moj komsija cjeli zivot sverco samije iz Turske, eno ga gledam sad je covjek glavni u geodetskom zavodu :))) ludilo !!!!!
Bitno je biti u stranci, to sto si glup to nista
Ljudi zasto odmah hrlite ka SDA? Procitajte clanak i vidjeti cete da su svi isti. Ove manje stranke su mozda i gore od SDA. Pogledajte primjer clana BPS-a. Kaze dobro mu dodje clanstvo u skupstini da moze otplacivati ratu kredita. Radoncicevu stranku da ne spominjem jer je svakom jasno o kakvoj kriminalnoj organizaciji se radi. Stvarno predlazem da preporucujemo pred izbore ovdje na forumu za koga glasati.
A što ne piše da je navedena Mersiha sada zaposlena u Zavodu za javno zdravstvo KS, pod patronatom BOSS krimi direktorice Balte???
skolujes se i na kraju..taki kad nema mjesta od stranackih uhljeba ni ko portir da se zaposlis...ovo je bosna i ostani da prezivis
Po principu, "ma hajde boga ti, nisu ni ovi prije tebe ništa znali pa su se snašli, neće ti niko ništa, dok se okreneš proš'o mandat a ti ideš dalje". Isto najezda skakavaca. Kad pobrste jedno mjesto odu dalje, kao da se ništa nije desilo, a nema pravo "pesticida" da ih barem desetkuje.
Ma bravo. Samo vi stavljate podobne umjesto stručnih i sposobnih. Jednoga dana će sve otići u 3 p. m. Kada ne budemo imali javnog prevoza, vode, struje,... Šta onda? Izgleda da nas SDA planira vratiti u kameno doba.
Sve je tačno! A, šta sada i poslije i u budućnosti naše djece i njihove djece? Sada, ove godine, je vrijeme da sjašu spomenute kurte, murte i kockoglavi i da se nađe struka u prvom planu. Botovima, "kadrovima"sa lista SDA i HDZ, metle u ruke i sav šut kod renoviranja države da smjeste u deponije ili zatvore! Poslije da sav provincijalizam počiste sa ulica, a onda i njih smjestiti svakog u njegov okvir!
ETO, SADA STE SVE OTKRILI ... HOĆE LI SADA NEKO U ZATVOR?
Postovani klixe potrudite se i spomenuti malo i druga preduzeca...barem imate par novinara da malo pretraze...jer zaostalost ili podnobnost se skupo placa.....kad tad
Kakva je to potrebna stručnost za : -ošišati travu -očistiti ulicu i istresti smeće iz kante -zamjeniti kanalizacionu cijev -promjeniti radijator -uhvatiti cuku na ulici -voziti tramvaj, itd. Ma hajte molim vas !
logicno, bitno je da je naš..........a nije bitno da li je strucan, profesionalan, skolovan.....itd......nek je samo neko "naš"
Cuj Boga ti.
ašta fali da se dijeca i ne zaposleni opare ,pa nemože se živijeti od have!!! ako i ne bune sposoban naućit če niko se nije naućen rodio
ovde gdje zivim lik iz sda bez godine staza postao direktor jednog javnog preduzeca...evo nedavno sam isao u jednu javnu ustanovu, cujem zena ide u penziju iz moje struke, kontam ajd možda nesto i bude. kaze meni direktorica bogami taj bachelor ti nije nista, upisi ti magistarski...eno zaposlili zenu sa všs a ova meni upisi ti magistarski...proklinjem te državo