Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne zaboravi da je novi direktor osim farbanja, krečenja i prostiranja tepiha izgradio i čitava tri (3) metra nove pruge i to uzane, u dvorištu direkcije. A lokomotiva na tim šinama nije Talgo al je proizvod inženjera iz ove firme.
Znaš šta papak, ti ne da si papak nego papčina i to ona teška. Džumhura priziviš....Pa znaš li ti šta je ovaj jadni Osmanagić morao raditi da bi Željeznice doveo u iole normalno stanje. Pa on je od seljačke zadruge, našta je ličila zgrad auprave, napravio dvorac. Okrečio, prostro tepihe, ukino onaj ćumez od bifea, prestrugo sve stolove iz mračne crne boje u prirodnu boju drveta, itd, itd da ne nabrajam više. Pa papak jedan ti da imaš imalo mozga , ti bi svako jutro kad ustaneš i pogledaš se u ogledalo trebao da vidiš Nedžada i da se zahvališ iz kakvog mraka te taj čovjek izvuko. Pa progledali su željezničari od kad je on došao.
Vratite Narcisa Dzumhura i biće vam sve redovno, Zivio Džumhur!!!
a gdje mojih 170 miliona od poreza ?????
Neka drzava dozvoli da prevoz svih roba i goriva ide zeljeznicom i da da akcizu od goriva jer ce prevozom goriva ono drasticno pojeftiniti i nece se osjetiti ta akciza za gradjane. I onda drzava vise nebi trebala sufinansirati zeljeznice.
Nek im ga Bakir kaže
Dajte da odmaramo a neka nam vlada donira sadaku jer nismo sposbni sami zaraditi. A uz to nigdje necemo dati na uvid cjenovnik voznje i jos cemo pusiti na salterima na kojima radimo.