Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto vise za platu ne mozes nista ni kupit. Kuce se vise i ne prave, sve ide drzavi. OTIMACINA
ZaTO ŠTO JE ZBOG AKCIZA SVE POSKUPILO I NARAVNO DA JE VEĆI PRIHOD OD POREZA... DEBILI
I kakva meni fajda
Problem je sto su stranke postale kriminalne organizacije, a sva moc je u predsjedniku stranke. Policija, tuzilastvo, sudovi, javna prduzeca....sve je pod kontrolom El Bakea, Dode i Cove.
Ode to sve u predizbornu kampanju a ovce će i dalje po koridi da vršljaju
A građani u odnosu na proslu godinu sve stariji i sve siromasniji.
Eeeee drug moj. Lako je prikupit'. Valja to potrošit'. Nas trojica,a tolike pare.
Tuga.. ova lijepa zemlja bi se jako brzo digla samo kada bi sa njom upravljali stručni i pošteni ljudi. Sve dok budu upravljali ljudi koji su na temu nacionalizma došli tu, nikada se ništa neće promjeniti.
Reket uzimate od bosanskog naroda da bi nas novac isao na vase plate i firme uhljeba. NE izgradjujete nista vec samo unistavate.
I opet izmišljaju nove namete, uzimaju narodu od usta, a nigdje, ali nigdje se ne vide ti prikupljeni novci! Ceste propale, autocesta nemamo, škole i bolnice prokišnjavaju, muzeji se zatvaraju, a penzije u rangu džeparca, ne nečega od čega se može dostojno živjeti! NARODE, DIŽI SE VEĆ JEDNOM!
Ihaj!!! Biće grijača za podizače stakala i drvenih dekoracija u unutrašnjosti sluzbenih vozila...
lihvari.......
ne moš im nadavat , opet tonemo ....