Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETVRTI mjesec potrage za UBICAMA DVA POLICAJCA !!! OSAM dana potrage za UBICOM, Edinom Gačićem !!! Za građane OSAM dana NEIZVJESNOSTI, STRAHA i NELAGODE !!! Možete objaviti i STO HVALOSPJEVNIH tekstova, ali GRAĐANI vam NE VJERUJU !!!
pises koda je lahko naci ubice. Mozes izaci sad na ulicu i ubiti nekoga. Niko te nece moci naci.
@iopettralala,,,,,,,ja eto on je zaustavio kradju vozila,,,,,,,zaustavili kradje ZIVOTI ADISA I DAVORA,ranjen policajac na Dobrinji,ubijen policajac u Suhododolu,.....pa sta da radimo mi obicni gradjani,da izadjemo cuvati policiju.Neka gospodin izadje u javnost,krivo sjedne i pravo kaze da nije za stolice na kojoj sjedi.
Bogami kao da ne zive u Sa nego u ameriki pa citaju strategije i td. Ne mozes proc trotoarom od povlastenih kabadahija, babini sinovi divljaju po gradu, a da ne ulazim u velike radnje (to ne vidim ali ih svi osjetimo). Treba radi postenih policajaca napraviti rez.
@SlobotaNarodu a ti si klasicni SDA bot za 10KM po vazdan
@SlobotaNarodu a ko si ti da mozes tvrditi ko je sta?
Jusuf Zornić: 1) dva brata zaposlena u MUP KS (nisudobili unaprjeđenje) 2) žena Amra Zornić također zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (nije dobila željenu poziciju) 3) sin nije primljen na posljednjem konkursu, nakon čega je lično obećao osvetu policijskom komesaru i članovima komisije 4) rodbinski vezan sa trenutnim ministrom unutrašnjih poslova preko muža ministrove sestre
Miroslav Kružik: bivša žena Vijoleta Staniskovski i sadašnja supruga Danka Kružik zaposlene u MUPu KS
Mirela Alihodžić: 1) rodbinski vezana za presuđenog pedofila Samira Alihodžića uhapšenog i procesuiranog za od strane Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, nakon čega je najavila osvetu https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/nastavnik-sporta-u-sarajevu-samir-alihodzic- osudjen-na-godinu-dana-zatvora-zbog-bludnih-radnji/180628037 2) imenovana i predložena od strane Kemala Ademovića kojem je prethodno pomenuti kriminalac zet
miroslv smjenjuje mevludin
Popusti čovječe, i ti si bio postavljen kao dio podjele političkog plijena a ne kao neko ko je bio zaslužan. Tvoje nije da ti filozofiraš nego što ti se narodi to izvrši i meni se šuplja priče
Sve vas treba smijenit skupa s njim ...
Moizda je propusteno da se u svom izvestaju komesar izjasni na osnovni postupak policije, u vezi sa svim otpustenim teskim kriminalcima i ubicama koji trebaju biti evidentirani i praceni nakon doseljavanja iz drugih kantona kao sto je Gacic nakon prodaje stana doselio iz B. Luke u sarajevski kanton.
Treba istaci da nisu imale blage veze gdje je Gacic. Nakon dojave opet slucajno naletili na njega te je uspio raniti policajca a da mu puska nije zakovala pitanje je sta bi bilo.
Šta je ovo opisao opis poslova i radnih zadataka.. Sama činjenica da si potvrdio da je MEMIĆ stradao u saobraćajnoj nesreći, nakon oslobadjanja Seferovića trebao si podnijeti ostavku iz moralnih razloga, ako znaš šta znači riječ moral.. Koji si ti karakter, braćo draga i još se pravdaš kako si se sjebo radeći. ccc...
Glavu gore komesaru, raja je uz tebe. Hvala ti za sigurnost koju si nam pruzio. Nazalost, ima zaista i losih stvari ali sto kaze Dino Merlin ima tu i sudbine. ABda da se svi krivci pronadju.
Zlatan je i odličan, ali mi volimo malo promijeniti, eto onako iz ćejfa. Ne valja da isti ljudi dugo budu na pozicijama, hoće to udariti u glavu. Sada će neko lijepo nastaviti ovaj fascinantan i uspješan rad bivšeg komesara, pa ja.
" Dvojica policijskih komesara "predano" su bdjeli nad istragom ubistva Memića, da bi nakon višegodišnjeg "stručnog i profesionalnog, predanog rada" aktuelni komesar Mevludin Halilović hladno zaključio da je mladić stradao u saobraćajnoj nesreći...." STRUČNJAK NIJE ŠITO ZAPALIO.
ganjali deset dana u ful opremi jednog covjeka u vunenim carapama i smajserom iz drugog svjetskog rata. a automafija? ma daj smjenjuj ovog sda poltrona
Ma nema, sve častan do časnog, sve pošten do poštenog.
lauferm kaze se Americi, a ne ameriki, odakle li si ti sljego u Sarajevo, dobra je ovdje situacija kakvih nas ima