Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada nigdje nije bilo sigurnijih lijekova nego u Jugi i to dzabalesku a van pameti je ovo sto se lijekovi reklamiraju u medinima...bolje dilati lijekove i trovati narod nego dileri narkotika jer ovi to rade legalno i nikome ne polazu racune farmaceutske kuce bog zna odakle sve stizu i sta pakuju.
A ja pijem vec 10 dana i nije mi nesto dobro nikako osjecam omaglicu mantanje gubim se kontam da sam poludio majku li vam jebrm lopovsku kome vas tuziti za ovo????????
Treba Vas tuziti.Sta sada uraditi a ja ga vec pijem.
Ma niste nam trebali javljat, treba li ste nas pustit da pocrkamo,sad kad se narod dobro unistio sa ovim lijekovima i kad je industrija zaradila e onda se povlaci iz prodaje i poslije ovog plasira nam se nesto jos gore. UZASS
Čestitamo povlačenje.....supeeeeeer..
Većina proizvoda sa rafa u apotekama,više štete nego koristi.
A STA CE OVI STO SU GA SE NAGUTALI ?
@mesaselimovic Imas sada mušmula, najedi se i iskenjaj se poštene. Ima da sve izađe iz tebe!
@mesaselimovic Recept pola l.kiselog ml. pola l.mlačenice pa onda tri-četiri sarajevske klipače ,hladne ko žilet ima da budu šuplji ko vodovodna cijev.