Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kolika je kazna za krađu 200 automobila i ubistvo 2 policajca? Hoće li je ikad biti...ispade da je veći prekršaj nemati zimsku opremu na +20 nego ubiti čovjeka ili ukrasti auto!
Mijesas kruske i jabuke.
@sabahudin1MJERIulje Naravno da ne miješam "kruške i jabuke" ali čim sam pročitao naslov skočio mi je preitisak i palo mi na pamet koliko puno većih problema imamo! I naravno da treba imati zimsku opremu, bez dvojbe!
A za onoga gore sto nije snijeg i zima kolika je kazna
A za onoga gore sto nije snijeg i zima kolika je kazna
Obavezno izbaciti ljetne gume za zimsku upotrebu....
Daš 50 km vozaču u zajedničkim organima oni sazuvaju 1 godinu stare gume, šara 7/8mm i pun gas!
Ako sam dobro razumio, zateknu me u ovom periodu sa ljetnim gumama duzan sam postaviti lance i nastaviti tako dalju voznju???
Teta Ferida, momak je malo glup!
Važno je da Paljani imaju kompletnu opremu, pa kada ih zaustavite ratatatata...
Sutra su svi na cestama, bez obzira na toplo skoro ljtnje vrijeme, lov pocinje.
Sve glupost do gluposti. Porez na luxuz kazne za zimsku opremu, najskuplje reg u europi sa obzirom na puteve, aciza na gorivo, zakon po kojem se uzimaju pare na tehnickim pregledima koji je ne zakonit, reg za motocikl na godinu dana LZN
Sve sredjeno...zimska oprema i sve sto ide...al djaba kad ce ih iznenaditi snijeg u decembru...pa ti djaba sva oprema...to za glavne ceste. Ah da ispred zgrade sam cistim...a to je nadleznost ovih sto kontaju da nece past snijeg.
stavite zimsku opremu ako ne mislite zavrsiti u nekom jarku pored puta, i da, ne serite
Jos malo pa ce morati i obicna auta citavu zimu u gepeku vuci vrecu pijeska,vrecu sli i po 1 lopatu po broju putnika u autu ili cemo morati nositi sa sobom kad izlazimo vani i cipele sa zimskim profilom🤣
od zimske opreme imam samo duge gace