Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjece nama vecih varalica i neradnika od shkuco.net. Samo se zapitajte odakle ovima sto zovu brojevi mobitela i sve ce vam biti jasno? Koristite samo BH telecom, bicete sigurni i zasticeni od ovih bjelosvjetskih krimosa i varalica!
+882su specijalni brojevi rezervisani za operatera. znači da neko od SEroneta prangija po ljudima
Et Heba KILX biznis, haj ti sad budi umjetnik....hehehe
Nije obaveza korisnika usluga da paze na ovo, nego operatera. Umjesto da izdaju besmislena upozorenja bolje da uloze koju marku u zastitu.
koliko moras biti glup da odgovoris na ovaj broj. sta mislis da te se neko sjetio u dijaspori da ti posalje 100 eura? poslat ce ti k...