Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sve sam preduzeo...napunio fridž, konektovo se na yt da slušam romanse i metnuo barsku stolicu uz prozor da brojim pahuljice :)
...i pomalo sebično, obzirom da je dupe na toplom :))
...limesa, al se smrzoše ovi sa klipa :)) :-* :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prije 15 godina nije bilo ni meteoalarma ni nekih upozorenja. od ulice smo napravili stazu, talizali se od jutra do mraka
joj, jel bas moras pokazati koliko si glup. iz maoce sam, imam i sada slicure iz djetinjstva
Najlon i fijuuu niz talizu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Napominju da se pod ovim mjerama podrazumijevaju pripreme adekvatne snage i materijalno-tehničkih sredstava za brzi odgovor na najavljene snježne padavine, jer se samo tako mogu stvoriti pretpostavke za efikasnije i brže reagovanje svih subjekata sistema zaštite i spašavanja u sveobuhvatnom odgovoru na sve buduće potencijalne izazove i prijetnje. Wow, neko je uspio napraviti gramatički pravilnu složenu rečenicu! Ima nade i za naše novinarstvo!
vi slikate jednu dobru sliku u tri godine i stavljate je stalno čim nešto pada :D
NISU DOBRO PROČITALI PROGNOZU. U KS nije prognozirana velika količina snijega. To se odnosi na sjevernu i sjeverozapadnu Bosnu !
U Gospicu vec napadao 50 cm...
Sta kazu za Hercegovinu? Kakvo ce vrijeme biti u Mostaru?
Velika količina kiše.
Neće biti snijega kod nas,uozbiljite se ljudi!
na accuweatheru piše očekivana količina snijega za Sarajevo do subote od 5 do 10 cm, ne znam koje oni prognoze gledaju. Ovi naši isto za Sarajevo najavljuju kišu i susnježicu. Po ovome upozorenju čovjek bi rek o to se mećava najavljuje.
NISU DOBRO PROČITALI PROGNOZU. U KS nije prognozirana velika količina snijega. To se odnosi na sjevernu i sjeverozapadnu Bosnu !
bit će vremenske ne prilike iliti snijeg nas iznenadio
snjegovi su kad je hladno snjegovi su kad je zima snjegovi su kad rastanak zivot sprema snjegovi su kad ljubavi nema
"_Imajući u vidu da se prema navedenim prognozama očekuje velika visina snježnog pokrivača, koji može izazvati najviše problema u saobraćaju, posebno apeluju na nadležne organe u općinama i Kantonu da provjere spremnost pravnih lica s kojima su potpisali ugovore za zimsko održavanje puteva, kako bi na vrijeme osigurali dovoljan broj mašina i drugih sredstava i ukoliko se za to ukaže potreba adekvatno reagirali na potencijalno moguće obilnije sniježne padavine." Hahaha, šta ste digli toliku dreku i paniku na predstojeći snijeg. Je li zima, ili nije? :)))) A ovi gore iz cvitata su davno izjavili da ih snijeg neće i ne može iznenaditi. Prema tome, budite mirni i uživajte u zimskoj idili. Mogli ste ih i vi kontaktirati i uvjeriti se u njihovu spremnost, ne bi vam bilo ništa. Ovako, vi ste dali obavijest i kao CZ ste se ogradili, mislite da ste sav posao završili. Vaš posao nije završen, samo da znate, ako bude snijega.
Svi na ulice i hvatajte pahulje!!!
Kad sad poceli razgrat i bacat so odnosno pijesak :D, sutra ce reci da ih je iznenadio snijezni pokrivac
razgrtat* hahah
Jbt, dva dana me plaše sa snijegom hoće li početi više i aBd da se ponovi onaj dvometarski....
je li 'vo slika iz moskve? 😂😂😂