Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo ih je malo, ali znale su da voze. Dok danasnje "dame" voze trotoarom na stupskoj petlji ;)
Nana Nurka nek' pozivi u zdravlju. Samo, ovaj podatak nije tacan, sto mogu i dokumentovati.Naime, moja rahmetli mama posjedovala je vozacku dozvolu izdatu u Sarajevu 1965 god. a, ni mamina vozacka nije prva koja je izdata u Sarajevu, a pogotovu ,mislim da nije u BiH.
Kraljica, sve zene bi se trebale ugledati na nju. Ako postujes sebe i ides za svojim snovima svi ce te postovati, u protivnom si uvijek neciji rob .
Svaka čast nani Nuri, ali ne i Vama, poštovani klixovci, jer iznosite netačne podatke i time obmanjujete javnost. Svima je već odavno jasno da ste najneprofesionalniji portal na Balkanu, ali tolika neinformisanost i odsustvo poznavanja opšte kulture je za medalju. Sarajke vintaju volan od 1904. godine kada je prva žena-vozač u Šeheru dobila vozačku dozvolu. Viđena je kako kruza Gradom i na dan atentata na F. Ferdinanda ;) Maxuz Selam ćete Memijici, a nakon toga kolektivno pravac u Muzej grada ;)
čudno....je da nani Nuri nije najdraži grad Sarajevo......doživjeti tako duboku starost, i kako se vidi živjeti lijep život u Sarajevu..... a Zagreb "najdraži grad". i meni je drag ali da može biti najdraži ....doista čudno. Ali hajd....nek si Ti nama nano živa i zdrava.
Simpatična nensi. :) Pretpostavljam da su se u to vrijeme ljudi okretali za njenim autom i čudili se:"Ahaaa, žensko pa vozi... Aman." :D
neka si ti nama ziva i zdrava, tvoj osmjeh i pozitivna energija zrace sa tvog lica.draga nano nuro,osvjezila si mi dan.
tuzlak, jesi li normalan, urbana, sarajka..a u ostalom sarajke nisu nikada nosile feredzu ili zar, jeste nosile su zene koje su stigle sa sela. moja pra nana je rodjena u sarajevu i nikada nije nosila ni feredzu ni zar kao i njena majka tuzlak.rashavizvaj se, mani se vehabijskog ucenja i ponasanja....
LIjepa nasa Nura. @ Tuzlak jesi li popio tablete? Naj se srditi.
Odlicna prica
Fino je procitati i pozitivnu pricu za promjenu.
Bravo za Nuru!
Zena Zmaj !
de Nurko prijavi se na izbore da imam za koga glasati ...
Kako je slatka . :) Oduševilo me cvijeće po njenoj kući i osmijeh .
Nurka je žena za sva vremena.