Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su to vizionari bili...sve su uradili kako treba ali nismo mi ovo zaslužili, mi smo jedno najobičnije pleme. Ovakvih plemena ima u Amazonskoj šumi koliko hoćeš...fol dva entiteta, 10 kantona, tri predsjednika....za 3 miliona stanovnika....fuj!!!
To je politika sda napravila....hoce multietnicku bih a zbijaju u torove svoje krezube glasace koji jos ne znaju koristit kaladont i ves masinu.
ta plemena su i civilizovana za nas, oni ne unistavaju prirodui ne zagadjuju je a mi gdje god nogu stavimo unistimo od rijeka, suma, haustora..pa nadalje
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Lijep kompleks. Steta sto u njemu rade i djeluju samo majmuni
Bubamare 🐞 pjevaju i šire pjesmu ljubavi!! Traže svoja veča prava u Sarajevu!! Sviraju gitare, bubnjeve i pikaju se drogama da pokažu da nemaju prava kao ljudi!! Ubaci koju marku za pomoć bubamarama!!
sve one koji rade protiv države nogirat iz parlamenta,nek se javljaju onlajb sa Pala i Gruda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cool
Odlican clanak !!
Debili jedni! Još su sedamdesetih godina, pa čak i šezdesetih ljudi radili u ovim objektima na Marin Dvoru za koje vi pišete da su izgrađeni 1978. Izgrađeni su puno prije. A to što seljačine koje sad rade u službama Parlamenta izmišljaju kad je zgrada izgrađena i vi to prepisujete je sramota.
san svakog uhljeba, mjesto nerada...
A danas je ista leglo prostitucije
Dobro se sjećamo kako je "demokrate" s brda napadoše i spališe. Danas nam ti isti žele frizirati kako oni nisu krivi, kako je ceo svet protiv njih i kako ih niko ne razume.
Jaaa hocu Kioosk, bolji kiosk...:D Krecite zamnom jesnje kise zivot se nastavljaaa...moje dragee nece vise da ih neko ugnjetaVaa...
Ti se druze trebas lijecit pod hitno
zgrada sa strukom u kojoj nesposobni uhljebi uzimaju pare ovom narodu a nista ne rade , a koji imaju najveca primanja u Evropi .
Šta je projektovao vajni arhitekta Bakir?!On je stavljao folije po razbijenim prozorima po Sarajevu i tu se dobro obogatio.
Da li Sarajevo ima ulici Juraja Neidhardta?
Ima, u naselju Breka
Hvala drug
Bolje da otvore trzni centar bar bi imali neke koristi od te zgrade...
I u taj struk upadoše Bisera Turković i Dušanka Majkić -:))))))
Prelijepa zgrada a u njoj uhljebi i glupani...
Dzabalebarose na goli .
Struk merin monro a unutra sve supci i dupelisci